Ο Bradley Cooper μας ταξιδεύει με τις γεύσεις των παγωτών Häagen-Dazs! Φωτογραφίες και video

Πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της πολυτελούς μάρκας παγωτού Häagen-Dazs έγινε ο Bradley Cooper και μας ταξιδεύει στις απολαυστικές γεύσεις του γνωστού παγωτού.
Η νέα διαφημιστική καμπάνια των Häagen-Dazs, είναι η μεγαλύτερη καμπάνια που έχει κάνει ποτέ η γνωστή εταιρεία παγωτού, και συλλαμβάνει τη σέξι αλλά και την εκλεπτυσμένη πλευρά του Häagen-Dazs. Η καμπάνια θεσπίζει τον όρο “House of Häagen-Dazs” και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της πολυτέλειας και της υψηλής τεχνικής, ακριβώς όπως θα έκανε ένας οίκος μόδας.

Η νέα εκστρατεία χαρακτηρίζεται από τον superstar και προτεινόμενο για Όσκαρ, Bradley Cooper, και πρόκειται να καθηλώσει. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε από τη 6η Μαΐου και προβάλλεται στην τηλεόραση, στον Τύπο, σε υπαίθριους χώρους, διαδικτυακά αλλά και στα Häagen-Dazs café σε όλη την Ελλάδα.
Η τηλεοπτική διαφήμιση γυρίστηκε στο κτήμα Zámek Ploskovice της Πράγας και δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη του Hollywood Allen Hughes. Η διαφήμιση εμφανίζει τις πόρτες του “Οίκου του Häagen-Dazs” που ανοίγουν και αποκαλύπτουν μία πλούσια μπαρόκ αίθουσα χορού γεμάτη με εκλεπτυσμένους θαμώνες. Ο Bradley Cooper καρφώνει το βλέμμα του σε μία λαμπερή καλεσμένη, την Jana Perez, που τον προσκαλεί δελεαστικά σε μία ιδιωτική σουίτα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, όταν η Perez σπρώχνει τον Cooper σε μία πολυθρόνα και κλίνει προκλητικά προς το μέρος του, αγγίζοντας ελαφρά το πρόσωπο της στο δικό του. Αντί να του δώσει το πολυπόθητο φιλί, η Perez αρπάζει το Häagen-Dazs από τα χέρια του, απομακρύνεται και κλειδώνει την πόρτα πίσω της, πειράζοντας τον και απολαμβάνοντας το παγωτό μόνη της.
Η Βελγίδα τραγουδίστρια Selah Sue είναι η σαγηνευτική φωνή πίσω από το διαφημιστικό, ερμηνεύοντας το “Spoonful of Diamonds”, το ριμέικ του κλασικού τραγουδιού “Spoonful” που έγινε γνωστό από την Etta james. Γνωστή ως ένας συνδυaσμός της Adele και της Erykah Badu, η Sue ξεκίνησε παίζοντας ακουστική κιθάρα και συνέθεσε τα πρώτα της τραγούδια στην ηλικία των 15 ενώ σήμερα είναι σχεδόν 20 ετών κι έχει ήδη αποκτήσει τη δική της προσωπική σφραγίδα η οποία είναι μία μίξη από soul, hip-hop, funk και reggae μουσικής. Το κομμάτι της και στιγμιότυπα από τα backstage μεταμορφώνουν το μοναδικό της στυλ σε ένα πιο κλασσικό αλλά πολυαγαπημένο, παραλληλίζοντάς το με αυτό της Etta James.

Εκπρόσωπος του Häagen-Dazs στην Ελλάδα δηλώνει: “Ο Bradley Cooper είναι ο πρώτος celebrity που εμφανίζεται στην καμπάνια του Häagen-Dazs και είναι ένας τέλειος συνδυασμός του brand, όντας η επιτομή του κλασσικού στυλ” .
Η νέα καμπάνια “House of Häagen-Dazs” θα επαναπροσδιορίσει το πρωτοποριακό, θα πιστοποιήσει την ποιότητα του brand και θα τονίσει την απόλαυση και τη δεξιοτεχνία στον τρόπο που φτιάχνεται το παγωτό.
Ο Bradley Cooper θα εμφανιστεί και στη δεύτερη διαφήμιση του Häagen-Dazs “Secret Sensations”.
Σχετικά με το Haagen-Dazs
Πίσω από κάθε σπουδαίο brand υπάρχει μια σπουδαία ιστορία. Και το Häagen-Dazs δεν αποτελεί εξαίρεση!
Το Häagen –Dazs εμφανίστηκε το 1962 και είναι το πρώτο super-premium παγωτό του κόσμου. Ο δημιουργός του, Reuben Mattus, ξεκίνησε να πουλά στη Νέα Υόρκη το παγωτό Häagen-Dazs σε τρεις γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια και καφέ. Για ολόκληρες δεκαετίες, πειραματίστηκε, δοκίμασε και τελικά τελειοποίησε το καλύτερο παγωτό του κόσμο. Οι λαχταριστές γεύσεις του, η πυκνή, κρεμώδης υφή του και τα καινοτόμα προϊόντα, αντικατοπτρίζουν μια βαθιά δέσμευση για υψηλή ποιότητα. Γι αυτό και ένα μόνο κουταλάκι παγωτού Häagen-Dazs αρκεί για μία μοναδική εμπειρία γεύσης, που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο παγωτό στον κόσμο.

Το Häagen-Dazs εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1994 σαν ένα συσκευασμένο παγωτό λιανικής πώλησης το οποίο πωλείται κυρίως στα σούπερ μάρκετ. Ταυτόχρονα λειτούργησε και το πρώτο Häagen-Dazs Café στην Κηφισιά. Σήμερα, το συσκευασμένο παγωτό Häagen-Dazs διατίθεται μέσω επιλεγμένων σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, ενώ συναντάται σε περίπτερα, κινηματογράφους, βίντεο κλαμπ, καφετέριες, ξενοδοχεία, καθώς επίσης και στα Häagen-Dazs Café σε όλη την Ελλάδα.
Δες το video:

Read More

And More