Courtney Parker: “Είμαι απόλυτα έτοιμη να παντρευτώ με τον Χρήστο”

Η Courtney Parker και ο Χρήστος Μάστορας-frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» είναι εδώ και καιρό ζευγάρι, μοιράζονται συχνά τις δημόσιες εμφανίσεις τους και δεν κρύβουν ποτέ το πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα, έχουν ήδη αρραβωνιαστεί.

Λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει για τη χώρα στην οποία γεννήθηκε, την Αμερική σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για τη σχέση με την οικογένεια της αλλά και για την επιθυμία της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

/

«Γεννήθηκα στην Οκλαχόμα, αλλά για δύο χρόνια έζησα στην Ισλανδία, γιατί ο μπαμπάς μου, Stanley, εργαζόταν ως μηχανολόγος μηχανικός αεροσκαφών, οπότε έπρεπε να ταξιδεύουμε εγώ και η μητέρα μου, Cassandra, η οποία μάλιστα έχει ελληνικό όνομα. Μέχρι τα 9 μου ήμουν μοναχοπαίδι. Έπειτα ήρθαν οι δύο αδελφές μου, η Alexis, 20, και η Gabriella,16. Όλοι στην οικογένεια είμαστε πολύ χαρούμενοι άνθρωποι. Θυμάμαι να βάζουμε δυνατά τη μουσική και να καθαρίζουμε το σπίτι όλοι μαζί με μεγάλο κέφι. Μέσα στην οικογένειά μου υπάρχει ευτυχία και χαρά. Πραγματικά γελάμε πολύ και μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη ζωή μας. Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά το γέλιο βοηθάει να αντιμετωπίζουμε θετικά τα πράγματα»

Η Courtney δεν έκρυυψε την ανυπομονησία της να βρεθεί κοντά στους δικούς της ανθρώπους και να απολαύσω τα οικογενειακά γεύματα. «Θα τρώω όλη την ώρα πατάτες τηγανητές, μπέργκερ, θα κάνουμε μπάρμπεκιου. Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος μάγειρας. Ανυπομονώ και για το πρωινό μας, που έχει από αυγά μέχρι pancakes, waffles και λαχταριστά μπισκότα. Θα επιστρέψω με επιπλέον κιλά».

/

Σύντομα όμως θα την ακολουθήσει και ο αγαπημένος της στην Αμερική για να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια της συντρόφου του. «Οι γονείς μου τον έχουν γνωρίσει μόνο μέσω skype και τώρα είμαι ενθουσιασμένη που θα συναντηθούν. Θα είναι υπέροχα. Οι γονείς μου καταλαβαίνουν ότι είμαι καλά, και μάλιστα η μαμά μου μου είπε πως “αυτό το χαμόγελο είχα όταν έβγαινα με τον μπαμπά σου”. Εγώ γνώρισα τους γονείς του Χρήστου λίγες μέρες μετά το πρώτο μας ραντεβού και τους αγαπάω πάρα πολύ».

Δεν δίστασε όμως και να εξομολογηθεί πως θέλει να ανέβει τα σκαλιά τη εκκλησίας μαζί του «Είμαι απόλυτα έτοιμη να παντρευτώ με τον Χρήστο. Ξέρω εδώ και καιρό πως αυτός είναι “the one for me”. Προς το παρόν, οικογένεια είμαστε εγώ και ο Χρήστος. Απολαμβάνω πολύ την καθημερινότητά μας και όλα κύλησαν τόσο εύκολα» εξομολογείται.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More