Russel Crowe – Danielle Spencer: Χώρισαν μετά από 9 χρόνια γάμου!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν μετά από εννιά χρόνια γάμου ο Russel Crowe και η Danielle Spencer. Το γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως χώρισε με φιλικό τρόπο και παρόλο που κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο χώρο της διεθνούς showbiz.
Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η γνωστή τραγουδίστρια που έχουν αποκτήσει δυο παιδιά ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια.

Ωστόσο, οι φήμες ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” την Spencer., σε νυχτερινή έξοδο παρέα με άλλον άντρα.
Σήμερα, τα δυο αγόρια τους, είναι μαζί με την μητέρα τους στο Σίδνεϊ τόπο καταγωγής της 43χρονης, ενώ ο Russel βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου κινηματογραφεί τη νέα του ταινία το βιβλικό έπος “Νώε” αναφέρει η εφημερίδα Sydney Morning Herald.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν πρώτη φορά πριν από 22χρόνια, στα γυρίσματα της ταινίας “The Crossing”, αλλά παντρεύτηκαν το 2003, μιας και τότε ο Crowe είχε σχέση με τη Meg Ryan. Ο γάμος τους είχε γίνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παρεκκλήσι στο αγρόκτημα του Crowe στην ανατολική ακτή το 2003.

Read More

And More