T. Cruise: Συνεχίζει να κακομαθαίνει την Suri! Φωτογραφίες

Την μικρή Suri συνεχίζουν να κακομαθαίνουν οι γονείς της μετά την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο. Ο Tom Cruise και η Katie Holmes κάνουν επίδειξη δύναμης και προσπαθούν να καλοπιάσουν με κάθε τρόπο το κοριτσάκι τους.
Έτσι μετά τη βόλτα στο ζωολογικό κήπο με την μαμά της, η Suri βρέθηκε στην Disneyland με τον μπαμπά. Χαμογελαστός, ο Tom Cruise πήρε την μονάκριβη κορούλα του και βούτηξαν μαζί στο θαλάσσιο πάρκο της Disneyland, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τα παιχνίδια στην πισίνα.

Στις φωτογραφίες της “Daily mail” βλέπουμε μπαμπά και κόρη να διασκεδάζουν στο θεματικό πάρκο της Φλόριντα, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους. Πολλοί ήταν, μάλιστα, οι θαυμαστές του που έσπευσαν να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν. Εκείνος ήταν πολύ φιλικός με όλους, αλλά δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του την μικρή του πριγκίπισσα.
Την ίδια ώρα, η Katie Holmes ήταν μόνη και θλιμμένη στη Νέα Υόρκη, αφού της έλειπε η κορούλα της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χθεσινή της βόλτα και η γνωστή ηθοποιός ήταν πολύ σκυθρωπή.

Δες φωτογραφίες από τα παιχνίδια της Suri με τον μπαμπά της:

Read More

And More