M. Culkin: Σε άθλια κατάσταση ο πρωταγωνιστής του “Μόνος στο σπίτι”! Φωτογραφίες

Μπορεί οι εκπρόσωποί του να αρνούνται κατηγορηματικά ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι τελευταίες φωτογραφίες-ντοκουμέντο, όμως, δείχνουν άλλα. Ο λόγος για τον Macaulay Culkin που εμφανίστηκε στο Chateau Marmont φανερά αδυνατισμένος και με έντονες ναυτίες.
Το τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρωταγωνιστή του “Μόνος στο σπίτι” να είναι εθισμένος στην ηρωίνη και τα συνταγογραφούμενα χάπια και αναφέρουν πως δίνει τεράστια χρηματικά ποσά για ναρκωτικά. Και αυτές οι φήμες για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται έρχονται να επιβεβαιωθούν με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν πραγματικά εξουθενωμένο.

Ο star του Hollywood φαίνεται να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού ο φακός τον απαθανάτισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να πιάνει το στομάχι του και να έχει τάση για εμετό. Μετά από λίγα λεπτά και αφού πήγε κοντά στους θάμνους και ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει, αισθάνθηκε καλύτερα και μπήκε στο αυτοκίνητο ενός καλού του φίλου, όπου άναψε και τσιγάρο…
Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά του έχει συμβεί και έχει αλλάξει έτσι, αλλά σίγουρα δεν θυμίζει με τίποτα το γλυκό και υγιές αγοράκι που γνωρίσαμε μέσα από την ταινία!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More