Σε εγχείριση υποβάλλεται σήμερα ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Δαδινόπουλο. Σήμερα θα υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση όπου θα του αφαιρεθεί ένα λίπωμα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο σπονδύλους, το οποίο πιέζει τους νευρώνες και προκαλεί ένα είδος παράλυσης.
“Θα μου αφαιρεθεί ένα λίπωμα το οποίο βρίσκεται εν μέσω δύο σπονδύλων και πιέζει τους νευρώνες και δημιουργεί ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Με την αφαίρεση θα αποφορτιστεί το σημείο και θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση”, δήλωσε στην εφημερίδα “Espresso”.
Το Σάββατο που πέρασε, ο γνωστός ηθοποιός έκανε έκκληση για 6 φιάλες αίμα μέσα από το facebook. Στη συνέχεια συγκινημένος από την ανταπόκριση έγραψε: “Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την αγκαλιά που όλοι σας μου ανοίξατε. Με βοηθάει πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω. Σας στέλνω την αγάπη μου απ’ όλη μου την οικογένεια. Νίκος.”


Πράγματι όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του από το facebook έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να του ευχηθούν περαστικά. Ο Νίκος Δαδινόπουλος χάρηκε πάρα πολύ για την συμπαράσταση και για τα άτομα που έχει κοντά του!

Read More

And More