Χ. Δάντης – Τζένη: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Δες φωτογραφίες

Αχώριστοι είναι ο Χρήστος Δάντης και η αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου. Το γνωστό ζευγάρι που έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι και αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.
Μετά και την έκδοση του διαζυγίου του με την Φλώρα Θεοδώρου, ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται για το γάμο του με την καλή του και οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Μάλιστα, όποτε οι υποχρεώσεις της ως μανούλα της το επιτρέπουν, συνοδεύει το Χρήστο σε βραδινές εξόδους, αλλά και εμφανίσεις του.

Χθες ο φωτογραφικός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο νυχτερινό στέκι “Cabaret” που τραγουδούν οι Μέλισσες και έκανε και ο ίδιος ο Χρήστος μια guest εμφάνιση. Με casual λουκ η Τζένη ήταν μαζί του και του χάρισε το πιο δυνατό της χειροκρότημα. Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και απόλαυσαν το πρόγραμμα.
Αυτή, άλλωστε, δεν είναι και η μόνη νυχτερινή τους εμφάνιση αυτές τις μέρες, αφού οι δυο τους διασκέδασαν μαζί την Κυριακή στο Posidonio που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.
Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή εμφάνιση του Δάντη:

Read More

And More