Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.05.2011 | 10:05

Ο “χρυσός” κληρονόμος του Γιάννη Δαλιανίδη!

Ο “χρυσός” κληρονόμος του Γιάννη Δαλιανίδη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μπορεί ο Γιάννης Διαλιανίδης να μην είχε αποκτήσει παιδιά, αλλά είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, με ανθρώπους που αγαπούσε και που στάθηκαν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο Δημήτρη Ιμπροχώρη, γιο του αδελφού της Καίτης Ιμπροχώρη και βαφτιστήρι του είχε μεγάλη αδυναμία και γι' αυτό τον έκανε τον “χρυσό” κληρονόμο του.
 
Σύμφωνα με την “Espresso”, έξι μήνες μετά το θάνατο του σπουδαίου σκηνοθέτη, ανοίγει η διαθήκη του, σύμφωνα με την οποία αφήνει τα υπάρχοντά του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η περιουσία του κινητή και ακίνητη, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του περνούν στην οικογένεια της ηθοποιού Καίτης Ιμπροχώρη. Τόσο εκείνη, όσο και τον αδελφό της, αλλά και τον Δημήτρη τους θεωρούσε οικογένειά του.
 
Ο Δημήτρης ήταν γι' αυτόν σαν παιδί του και δικαιωματικά του δόθηκε η μερίδα του λέοντος από την μεγάλη περιουσία του αξέχαστου σκηνοθέτη, στην οποία περιλαμβάνονται: διαμερίσματα, οικόπεδα, χρηματικά ποσά, αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες.
 
Ακόμη, ένα μέρος της περιουσίας θα δοθεί σε ιδρύματα για ορφανά, καθώς ήταν γνωστή η αγάπη του σκηνοθέτη για τα παιδιά, αφού κι ο ίδιος ήταν υιοθετημένος.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10