Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.02.2015 | 07:00

Δανάη Στράτου για τον Γιάνη Βαρουφάκη: “Τον πιστεύω. Θα είναι καλός διαπραγματευτής”

Δανάη Στράτου για τον Γιάνη Βαρουφάκη: “Τον πιστεύω. Θα είναι καλός διαπραγματευτής”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε σταρ της ελληνικής πολιτικής σκηνής έχει αναδειχθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης και όχι άδικα. \'Ο,τι κι αν κάνει ο νέος “τσάρος” της Οικονομίας, από τη συνέντευξη στο BBC και τις διαπραγματεύσεις για το χρέος στο εξωτερικό μέχρι το τι φόρεσε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης.
 
Τι λένε όμως, για εκείνον οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλά; Και πως αντιμετωπίζει την υπουργοποίησή του η σύζυγός του Δανάη Στράτου;

 
Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μια έρευνας που έκανε εκείνη με τίτλο Cut-7 διαχωριστικές γραμμές και έγιναν αχώριστοι. Όπως δήλωσε μάλιστα και η ίδια στο BΗMagazino, ο σύζυγός της προσπαθεί να αλλάξει με πρακτικό τρόπο την κατάσταση.

 
Εκείνη τι πιστεύει, όμως; “Τον πιστεύω πολύ τον Γιάνη”, αποκαλύπτει στα κοντινά της πρόσωπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews και συμπληρώνει: “Θα είναι καλός διαπραγματευτής. Είναι έντιμος, πείσμων, βαθύς γνώστης του αντικειμένου του και των διεθνών οικονομικών συσχετισμών. Δεν το κάνει από ιδιοτέλεια. Το κάνει από αγάπη για την πατρίδα”.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10