Δανάη Στράτου: Η “αμαζόνα” σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη!

Μια ακόμη κοινή αγάπη φαίνεται πως μοιράζονται ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου… αυτή των δυο τροχών. Από τη μια πλευρά ο Υπουργός Οικονομικών αρνείται να αλλάξει τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του για ένα βουλευτικό αυτοκίνητο και από την άλλη η σύζυγός του κάνει βόλτες στο Κολωνάκι με τη μηχανή της.
Ο φωτογραφικός φακός της Real Life, εντόπισε την διεθνούς φήμης εικαστικό, μητέρα δυο παιδιών και κόρη βιομηχάνου να οδηγεί την δική της μηχανή με ιδιαίτερη επιδεξιότητα στο κέντρο του Κολωνακίου. Και μπορεί αυτό να ήταν έκπληξη για κάποιους,, εκείνοι όμως που την γνωρίζουν καλά, λένε ότι η οδήγηση πάνω σε δύο τροχούς είναι το λιγότερο ριψοκίνδυνο που έχει κάνει στη ζωή της.
Η μεσαία από τις πέντε κόρες της οικογένειας Στράτου ήταν πάντα το άτακτο αγοροκόριτσο. “Ήμουν αυτή που πάντα βοηθούσε στις αγορίστικες δουλειές, μου άρεσε να οδηγώ αυτοκίνητα, μηχανάκια, βάρκες και να ιππεύω άλογα από μικρό παιδί και πάντα είχα έντονη την αίσθηση της περιπέτειας”, είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της, η Δανάη Στράτου επέστρεψε μόνιμα στην Αθήνα από το Όστιν του Τέξας, όπου έμενε τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον Γ. Βαρουφάκη, παρά το γεγονός ότι είχε αναπτύξει έντονη εικαστική δραστηριότητα εκεί. Και μπορεί να είναι μια κοσμοπολίτισσα, αλλά δεν παύει να είναι και μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα.

Read More

And More