Τα πειράγματα του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα και το μονόπετρο!

Ατάκες που θα μείνουν και σχόλια όλο υποννοούμενα ειπώθηκαν χθες το βράδυ στο τρίτο live του “Dancing with the stars”. Ο Γιάννης Λάτσιος δεν άφησε σε ησυχία την Ζέτα Μακρυπούλια, λέγοντας της, έξυπνες ατάκες.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα διαμάντια της Ζέτας και το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μόλις λοιπόν, ο Τρύφωνας Σαμαράς με την αυθορμητισμό του βρέθηκε κοντά στην παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή, άρχισε να μιλά για την Ζέτα και την εκθαμβωτική εμφάνισή της. Ο λόγος βέβαια, έφθασε και στα διαμάντια. Όταν η Ζέτα έδειξε το δαχτυλίδι της στον Τρύφωνα και του είπε “Κοίτα έχω και εγώ διαμάντια”, εκείνος απάντησε πως διαλέγει τα καλύτερα κοσμήματα. Τότε ήρθε και η παρέμβαση του Λάτσιου που είπε πως το δαχτυλίδι δεν το πήρε η ίδια, αλλά είναι από χέρι… Η Ζέτα βέβαια, προτίμησε να μην κάνει σχόλιο και να προχωρήσει στην κριτική του Τρύφωνα, χαρίζοντας ένα χαμόγελο.
Μετά το τέλος του show όμως η Ζέτα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του 10 με 1 και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το μονόπετρο ήταν απλά επιλογή του στυλίστα της και δεν ήταν από το …χέρι που φανταστήκαμε όλοι! “Ήταν τυχαίο είπε η Ζέτα”!
Τα πειράγματα βέβαια του Γιάννη Λάτσιου στο show, δεν τελείωσαν εκεί, αφού η Νάντια Μπουλέ βγήκε στη σκηνή και χόρεψε ένα ερωτικό κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. “Είναι η τρίτη φορά που ακούμε ελληνικό κομμάτι και δεν το σχολίασες Ζέτα”, είπε ο Γιάννης Λάτσιος, ενώ εκείνη για μια ακόμη φορά χαμογέλασε και έστειλε το ζευγάρι στο green room για τη βαθμολογία, αποφεύγοντας να δώσει μια απάντηση.
Δες το video:

Read More

And More