Δεν θα προβληθεί το live του “Dancing with the stars” την Κυριακή!

Δεν θα έχει live μετάδοση του “Dancing with the stars” την Κυριακή. Το show του Ant1 με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης δεν θα προβληθεί ζωντανά, λόγω της τετραήμερης απεργίας, από τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, που έχει προγραμματίσει η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ μαζί με τις Ομοσπονδίες του κλάδου.

Η πρώτη σκέψη των ανθρώπων του σταθμού είναι να βγει μαγνητοσκοπημένο το επεισόδιο της Κυριακής και η ψηφοφορία νακρατήσει όλη την εβδομάδα και να αποχωρήσει το ζευγάρι με τις λιγότερες ψήφους στην αρχή του επόμενου live. Γεγονός που σημαίνει πως το ζευγάρι που θα φύγει θα έχει ήδη ετοιμάσει χορογραφία και για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η μαγνητοσκόπηση του show με προσωπικό ασφαλείας το Σάββατο και να παρουσιαστεί την Κυριακή, χωρίς να έχει κάποια αποχώρηση.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της “Πρωινής Μελέτη”, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους δεν μπορούν να βρεθούν το Σάββατο στο πλατώ, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Μερικοί από τους συμμετέχοντες όπως ο Αργύρης Αγγέλου και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παραστάσεις στο θέατρο, η Μαρία Τσουρή έχει αγώνα πόλο στην Πάτρα, οι τραγουδιστές έχουν live εμφανίσεις, αλλά και άλλοι έχουν ειδοποιήσει το σταθμό για το πιεσμένο προγραμμά τους.
Έτσι οι άνθρωποι της παραγωγής ψάχνουν να βρουν τη χρυσή τομή για το τι θα γίνει τελικά με το show του Ant1.

Read More

And More