Τα απρόοπτα και η πρόταση γάμου στο χθεσινό “Dancing on Ice”!

Με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα έγινε το 4ο live του “Dancing on Ice” το οποίο τελείωσε με τον πιο γλυκό τρόπο για την Μαριάννα Καλλέργη. Η νεαρή αθλήτρια αποχώρησε από το παιχνίδι και λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε στον “αέρα” την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.
Ενώ, όλοι περίμεναν ο Αλεξέι να πλησιάσει την Μαριάννα για να της συμπαρασταθεί για την αποχώρηση, εκείνος έκανε την ανατροπή, γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, αφήνοντας κριτέςε και κοινό με το στόμα ανοιχτό…
Πριν προλάβει να στενοχωρηθεί για την αποχώρησή της από το show, η Μαριάννα έζησε μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Τα απρόοπτα, όμως, είχαν ξεκινήσει απο νωρίς όταν η κριτική επιτροπή αποκαλύφθηκε… Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι πίσω από τον πάγκο της κριτικής επιτροπής ήταν ξυπόλητη… ή φοράει παντόφλες, τις οποίες μάλιστα έδειξε on air!
Μετά την… αποκάλυψη, σηκώθηκε και -ξυπόλητη – έκανε και μια φιγούρα!
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πάλι, κρύβει διαφορετικό μυστικό πίσω απ΄ τον πάγκο της κριτικής επιτροπής και αυτό δεν είναι άλλο από διάφορα σνακς.

Ακόμη, από τις ανατροπές της βραδιάς ήταν και η “συγγνώμη” του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από κριτές και παρουσιάστρια μετά τα όσα είπε στο προηγούμενο live… για “παιχνίδι διαπλοκής”. Οι κριτές τον άκουσαν, του είπαν μπράβο που μπορεί να λέει “συγνώμη” και… όλοι συνέχισαν αγαπημένοι το 4ο live!

Τέλος, τo highlight της βραδιάς ήταν η εισβολή του Τρύφωνα Σαμαρά στο πλατώ. Ο Τρύφωνας περίμενε από νωρίς στα παρασκήνια με μια ανθοδέσμη για την Τζένη Μπαλατσινού. Ένα τέταρτο πριν τις 23:00 τον είδαμε να μπαίνει στο στούντιο και να της δίνει τα λουλούδια on air, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού κι ένα ζεστό φιλί από την παρουσιάστρια!

Read More

And More