Η Μαριάντα Πιερίδη αποχώρησε από το 3ο live του Dancing! Backstage φωτογραφίες

Την τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, αποχαιρέτησε χθες, όλη η ομάδα του Dancing, η οποία αποχώρησε αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Δες το βίντεο με το χορό της Μαριάντας Πιερίδη!


Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπάθησαν να μας καταπλήξουν για ακόμα μια Κυριακή με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Η Ζέτα ήταν όπως πάντα μια κούκλα μέσα στο δαντελένιο της φόρεμα και το θέαμα υπέροχο, ωστόσο ο δαίμων της τηλεοπτικής ροής χτύπησε λίγο πριν την έναρξη του show! Αντί να δούμε τον Χρήστο Φερεντίνο και τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, ξαφνικά είδαμε μπροστά μας την Ζέτα Μακρυπούλια! Δες το βίντεο στο zappIT

H βραδιά ξεκίνησε με τον Γιώργο Τσαλίκη που έδειξε να διασκεδάζει αρκετά το σημερινό του χορευτικό. Η κριτική επιτροπή φάνηκε να απολαμβάνει το θέαμα, το ζευγάρι συγκέντρωσε 30 βαθμούς.

Η Βάσια Τριφύλλη χόρεψε αισθησιακή ρούμπα και οι κριτές ενθουσιάστηκαν. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε δεν ήταν αρκετά καλή! Η προσπάθεια που έκανε βαθμολογήθηκε μόνο με 26 βαθμούς!

O Νίκος Αναδιώτης προσπάθησε περισσότερο αυτή τη φορά και κατάφερε να αποσπάσει 27 βαθμούς.

Ο Γιάννης Αϊβάζης δεν καταφέρε να κερδίσει την κριτική επιτροπή με το χορευτικό του. Ο ηθοποιός δεν ξεπέρασε τους 25 βαθμούς.

Ιδιαίτερα sexy και εντυπωσιακή στη σκηνή εμφανίστηκε η Λάουρα Νάργες που απέσπασε 28 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

Ο Ηλίας Βρεττός και η παρτενέρ του εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά κοινό και κριτές. Το ζευγάρι έφτασε στους 34 βαθμούς και πήρε το πρώτο 8αρι της σεζόν!

H Ντορέττα Παπαδημητρίου εντυπωσιάσει τους κριτές και ισοφάρισε με τον Ηλία Βρεττό στους 34 βαθμούς!

Η γλυκιά Μαριάντα Πιερίδη χόρεψε ρούμπα και κατάφερε να συγκεντρώσει 25 βαθμούς!

Ο Κώστας Κρομμύδας δίχασε την κριτική επιτροπή που τον βαθμολόγησε με 26 βαθμούς!

Εντυπωσίασε τους πάντες η χορογραφία της Κέλλυς Κελεκίδου που παρά τον τραυματισμό της εμφανίστηκε σήμερα στο σόου χορού! Η τραγουδίστρια με τον παρτενέρ της συγκέντρωσαν 33 βαθμούς!

Η Κέλλυ Κελεκίδου μετά το χορευτικό της ανέβασε μια φωτογραφία με το πόδι της στο facebook και ευχάριστησε τους φίλους της για την συμπαράσταση.

“Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ… Ήταν πολύ δύσκολο…”

Ο Σπύρος Σούλης ανέβηκε στη σκήνη και έδειξε να διασκεδάζει με το σημερινό του χορευτικό.Η κριτική επιτροπή τον βαθμολόγησε με 34 βαθμούς και τον έστειλε στην κορυφή μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Ηλία Βρεττό.

Η Βάνα Μπάρμπα εμφάνιστηκε στη σκήνη αρκετά σέξυ, χόρεψε αισθησιακή ρούμπα και συγκέντρωσε 30 βαθμούς!

Τη βραδιά έκλεισε η Έλενα Παπαβασιλείου που εκτέλεσε άψογα την χορογραφία της και κατάφερε να αποσπάσει 33 βαθμούς!

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν λίγο για τους παίκτες μας, μετά την αποχώρηση που έγινε την προηγούμενη Κυριακή της Νικολέττας Ράλλη. Οι απαιτήσεις που έχουν οι κριτές από τους celebrities έχουν αυξηθεί! Στο σημερινό live διαγωνίζονται 13 παίκτες και θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου το twitter των διαγωνιζόμενων είχε πάρει φωτιά!

H Λάουρα Νάργες ανέβασε μια φωτογραφία από την πρόβα που έκαναν σήμερα οι διαγωνιζόμενοι…

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που θα χορέψει σήμερα και φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές του! “Σήμερα βγαίνουμε πρώτοι! Σας περιμένουμε”

/

H Έλενα Παπαβασιλείου ανέβασε μια φωτογραφία με τον συμπαίκτη της Ηλία Βρεττό!

“Τρέλα θέλει η ζωή κ χορό επίσης”

/

Ο Κώστας Κρομμύδας ετοιμάζεται για την εμφάνιση του… “Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες απο μαλλί σκιζουμε…”

/

Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο zappIT

Read More

And More