Απο το 9o live του Dancing αποχώρησε η Κ. Κελεκίδου! Backstage φωτογραφίες

Το 9ο live του Dancing with the stars ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Κέλλυς Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια έχασε στην αναμέτρηση με την Λάουρα Νάργες και δεν θα την δούμε την επόμενη Κυριακή στο show.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρίσκεται για μία ακόμη Κυριακή, από νωρίς, στο στούντιο Κάππα για να σου μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Λίγο ζέσταμα πριν την εμφάνιση (Σήμερα θα είναι στο Μίλα!)


Λες ο Σπύρος να ψηφίζει τον εαυτό του;


Απλά έγραφε tweet: “Μπορεί στο “12” να άφησα την Μαρία, αλλά αυτά, μόνο στις χορογραφίες! Δεν την αλλάζω με τίποτα! Φιλιά σε όλους!”


Η Ντορέττα τσεκάρει το twitter της…


Η Θωμαή δεν έχει καθόλου άγχος για την εμφάνισή της


Έτοιμη να βγει


H επιτροπή είναι στη θέση της


Έτοιμη να καλησπερίσει τους τηλεθεατές


Η Ζέτα κατευθύνεται στο πλατό

Άλλωστε όλη την εβδομάδα σε κρατάμε ενήμερη για την προετοιμασία των αγαπημένων σου star αλλά και των καλεσμένων που θα εμφανιστούν στο λαμπερό χορευτικό πρόγραμμα.

Guest star της εβδομάδας!

Αυτή τη φορά, εκτός από την Θωμαή Απέργη, που έμαθες πρώτη από το TLIFE για την εμφάνισή της, είδες να ξεδιπλώνει το χορευτικό της ταλέντο και η Κατερίνα Στανίση.

Η Θωμαή έκανε εντατικές πρόβες όλη την εβδομάδα για να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της! Το TLIFE σου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις χορευτικές φιγούρες της τραγουδίστριας. (κάνε κλικ εδώ)

Στο πλατό όμως του Dancing επέστρεψε και ένας παλιός γνώριμος που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κρομμύδα. Ο ηθοποιός μπορεί να έχει αποχωρίσει από το show αλλά δεν έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τους συμπαίκτες του και μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί κοντά τους στο live! Και το έκανε! Μαζί του ήταν καιη γλυκιά συζυγός του Μαρίνα Γιώτη.


Όπως παλιά…


Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν θερμή!

H έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήταν και η Ναταλία Γερμανού η οποία χάνοντας σε ένα παιχνίδι το πρωί στη δική της εκπομπή βρέθηκε να παρακολουθεί απο κοντά το live!

Οι τελευταίες πρόβες των παικτών

Μία ακόμη Κυριακή τα ζευγάρια τα έδωσαν όλα στην προετοιμασία για το live της Κυριακής. Όσο φτάνουμε πιο κοντά στον τελικό τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και το επίπεδο ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Οι βαθμολογίες κρίνονται από την λεπτομέρεια και οι αγαπημένοι σου star δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη! Το μυστικό της επιτυχίας; Ατελείωτες πρόβες μέχρι την τελευταία στιγμή!


Κάτι φοβερό ετοιμάζεται για το look της Λάουρα


Τα παιχνίδια και τα αστεία φυσικά δεν λείπουν


H Κέλλυ μας δίνει sneak peak από το πλατό


H Ντορέττα στην τζενεράλε


Ο Ηλίας δοκιμάζει τα lift και στο καμαρίνι του Anodos με τηνβοήθεια της Πηγής Δεβετζή


Τελευταία φιξαρίσματα της Λάουρα για το live

Read More

And More