Τα αστέρια του Dancing ξεφάντωσαν στον… Ηλία Βρεττό! Φωτογραφίες

Οι συντελεστές του Dancing with the stars με πρώτη και καλύτερη τη νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεφάντωσαν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ηλ. Βρεττός!

/

Η νικήτρια του φετινού Dancing with the stars ξεφάντωσε υπό τα άσματα του άξιου συμπαίκτη της και τραγουδιστή Ηλία Βρεττού στο νυχτερινό κέντρο Anodos!

/

Μπορεί ο Ηλίας Βρεττός να ήρθε δεύτερος, δεν έχασε τους τρόπους του όμως! Γι’ αυτό και αφιέρωσε στη συμπαίκτριά του τα καλύτερα τραγούδια του και φυσικά έσπευσε να τη χαιρετήσει σκαρφαλώνοντας κυριολεκτικά στο τραπέζι της!

/

Αλλά και η Ντορέττα τον αντάμειψε με ένα γλυκό φιλί!

/
Από το τραπέζι της Ντορέττας Παπαδημητρίου δεν μπορούσε να λείπει και ο κριτής του Dancing with the stars Γιάννης Λάτσιος που διασκέδασε και εκείνος με το πρόγραμμα του Ηλία Βρεττού!

/
Και φυσικά ο Ηλίας Βρεττός έσπευσε να χαιρετήσει τον “αυστηρό” Γιάννη Λάτσιο για να τον ευχαριστήσει για τα δεκάρια που του έδωσε στο παιχνίδι!

/
Ο Ηλίας Βρεττός έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, απαλλαγμένος πλέον από τις κουραστικές πρόβες για το Dancing.

/
Και οι παρτενέρ του Ηλία και της Ντορέττας στο παιχνίδι διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Anodos.

//
Ηλίας Βρεττός και Μαριάντα Πιερίδη τραγούδησαν με πολύ κέφι!

/
Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν από την πανευτυχή Ντορέττα που πάλεψε και κέρδισε επάξια το κύπελο του Dancing with the stars!

/
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε αργότερα στα καμαρίνια του Ηλία Βρεττού και οι δυο τους πόζαραν για το φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Read More

And More