DWTS: Μαραντίνης, Βρεττός, Χατζηβασιλείου, Αραβανή! Τι θα δούμε στον προημιτελικό;

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το επόμενο live του DWTS4 και στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν βαλθεί να ανεβάσουν τον πήχυ της διασκέδασης στα ύψη. Εκτός φυσικά από την αγωνία των τεσσάρων διαγωνιζομένων, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό, στο show θα εμφανιστούν ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης σε ένα αισθησιακό χορευτικό και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με ένα εντυπωσιακό φλαμένγκο.

Στα highlights της βραδιάς η επιστροφή στο παρκέ τεσσάρων παλιών παικτών του Dancing και συγκεκριμένα του Ηλία Βρεττού, της Ευαγγελίας Αραβανή, της Λάουρας Νάργες και του Άλεξ Κάβδα.

/

Ο Θοδωρής προετοιμάζει εδώ και μέρες το χορετικό που θα παρουσιάσει το βράδυ της Κυριακής, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την χορεύτρια Άννα Πολύζου.

/

Όπως σημειώνουν και οι δύο στο instagram, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά όπου θα βαλθούν να καταπλήκουν κριτική επιτροπή και κοινό.

/

Εκτός όμως από τον Θοδωρή στο πλατό του DWTS4 θα εμφανιστεί και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πλαισιωμένη από δεκάδες χορευτές σε έναν παθιασμένο χορό που θα συναρπάσει.

Οι χορευτές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος…
Όπως και στα προηγούμενα editions του show, οι διαγωνιζόμενοι αναμένεται να ετοιμάσουν ένα χορευτικό, συνοδευόμενη και από τρίτο παρτενέρ. Έτσι στο Dancing θα επιστρέψουν επώνυμοι που έχουν ξαναχορέψει.

/

Ο Ηλία Βρεττός με την Κώντια είναι και πάλι έτοιμος για φιγούρες και αισθάνεται όπως λέει “σαν να μην πέρασε μια μέρα”. Ο αγαπητός τραγουδιστής θα χορέψει στο DANCE TRIO μαζί με τη Μαίτη Συνατσάκη.

/

Εκτός όμως από τον Ηλία μαζί με τους διαγωνιζόμενους θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία, τον Άλεξ Κάβδα με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο και τη Λάουρα Νάργες με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Μαρία.

Read More

And More