Κ. Δανδουλάκη:”Μετανιώνω που έγινα επιχειρηματίας. Κάνω τριάντα δουλειές για να πληρώνω τα χρέη!”

Για τον έρωτα, για το Dancing with the stars, για την επιτυχία, για το θέατρο, για τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ως θιασάρχης μίλησε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News η Κάτια Δανδουλάκη.

“Αλλάζουμε σελίδα στην ιστορία τώρα. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε σχολιάζοντας την παρούσα κατάσταση στη χώρα. Η ίδια εξομολογείται ότι μετανιώνει-θεωρητικά όπως τονίζει-που έγινε επιχειρηματίας στο θέατρο γιατί έχει μπει σε πολύ μεγάλα βάσανα, άγχη και χρέη. “Κάνω τριάντα δουλειές για να καταφέρνω να πληρώνω τα χρέη της παράστασης”, δηλώνει ενώ όπως εξομολογήθηκε έχει δώσει το εξοχικό της για να πληρώσει ένα δάνειο για το θέατρο.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της ως κριτής στο DWTS, δήλωσε ότι είναι από τα πιο υγιή προγράμματα της τηλεόρασης, ότι δέχτηκε να συμμετέχει χωρίς να παζαρέψει την αμοιβή της επειδή η κατάσταση στη χώρα μας επιβάλλει να μην παίρνουμε τα ίδια χρήματα που παίρναμε κάποτε, ενώ σε ερώτηση για το πώς βλέπει τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας Μακρυπούλιας δήλωσε: Η Ζέτα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, με όλες τις ευλογίες που της έχει χαρίσει ο Θεός. Δεν είναι μόνο πανέμορφη, έχει και αγωγή και ήθος και εξυπνάδα και μυαλό. Είναι αξιολάτρευτη.

Υπάρχει το απόλυτο στην αγάπη και το έχω ζήσει. Δεν αισθάνθηκα ποτέ καταπίεση στην προσωπική μας ζωή με τον άνθρωπο που ήμασταν μαζί 32 χρόνια δήλωσε μιλώντας για τoν μεγάλο της έρωτα και τη σχέση της με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Μάριο Πλωρίτη.

Όσον αφορά στο γιατί δεν έκανε παιδί στα τόσα χρόνια γάμου δηλώνει: Δεν ξέρω. Ίσως να μην το ήθελα τόσο πολύ, γιατί θα το είχα επιδιώξει πολύ περισσότερο. Ήταν και λίγο τυχαίο, ήταν και ότι δεν το κυνήγησα.

Τέλος σε ερώτηση εάν θα ήθελε να έχει έναν δικό της άνθρωπο αυτή τη στιγμή και γιατί είναι μόνη της αποκαλύπτει: Δεν μου αρέσουν τα ντεμί. Δεν μου λέει τίποτα πια να έχω έναν άνθρωπο στην προσωπική μου ζωή, ερωτικά, που να μη με καλύπτει 100%.

Read More

And More