Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.01.2012 | 16:38

Πόλεμος Δανίκα-Τριανταφυλλίδη! Έγραψε στα "Νέα" για τον Θ. Αγγελόπουλο "Τσιγκούνης και αλαζόνας"!

Πόλεμος Δανίκα-Τριανταφυλλίδη! Έγραψε στα Νέα για τον Θ. Αγγελόπουλο Τσιγκούνης και αλαζόνας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Παρά τον ατυχή θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη, ο Δημήτρης Δανίκας θεώρησε σωστό να αναφερθεί στα… κουσούρια του και μέσω της εφημερίδας «Τα Νέα» μιλάει για τον…τσιγκούνη και αλαζόνα Θόδωρο.

«Δεν θέλω να υπογράψω αγιογραφία, αλλά όλη την αλήθεια. Οπως την έζησα και την άκουσα από τους συνεργάτες του. Στα γυρίσματα για τον «Μεγαλέξαντρο» πάνω στα βουνά και τα χιόνια το συνεργείο τρέμει από το κρύο και από την πείνα. Η τροφοδοσία της παραγωγής, που την είχε αναλάβει η Φοίβη, μέλλουσα κυρία Αγγελοπούλου, γινόταν με το σταγονόμετρο. Ετσι κάποιοι από το συνεργείο έγραψαν στον τοίχο «Ο Θόδωρος και η καταραμένη Φοίβη». Τρία λοιπόν τα κουσούρια του: η παροιμιώδης τσιγκουνιά του. Η αθεράπευτη αλαζονεία του. Πράγμα που τον έκανε να μιλάει σχεδόν περιφρονητικά όχι μόνο για τους έλληνες συναδέλφους του, αλλά και για αρκετούς μεγάλους.

Διάβασε περισσότερα στο zappit και δες την έντονη αντίδραση του γιου του Χάρρυ Κλιν και σκηνοθέτη, Ν. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος χαρακτήρισε με σκληρά λόγια και εκφράσεις τον δημοσιογράφο.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10