Η κούκλα εγγονή του Ν. Μαστοράκη που έβαλε φωτιά στο Youtube με το video – φάρσα!

Το γύρο του πλανήτη έκανε το video – φάρσα που δείχνει μια κοπέλα να χορεύει στο σπίτι της και να πέφτει κάτω, παίρνοντας φωτιά από τα αναμμένα κεριά. Το πιο ξεχωριστό όμως σε αυτήν την ιστορία είναι πως η κοπέλα που πρωταγωνιστεί είναι η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη.
Κληρονομώντας το δαιμόνιο μυαλό του παππού της η Daphne Avalon, γύρισε το συγκεκριμένο video για την εκπομπή του Jimmy Kimmel. Όπως διαβάζουμε στο Greek reporter, η Daphne είναι διάσημη κασκαντέρ του εξωτερικού και υποδύεται το ρόλο της Caitlin Heller, γυρίζοντας το video “Worst Twerk Fail Ever” αγγίζοντας τα 9.000.000 views στο youtube.

Μιλώντας στην Espresso, ο Νίκος Μαστοράκης αποκάλυψε πως γέλασε πολύ με τη φάρσα της εγγονής του, αναφέροντας: “Γέλασα πολύ γιατί ήμουν σίγουρος ότι η Δάφνη το έκανε σαν stunt κανονικό, με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Στην Αμερική τα stunts είναι επιστήμη. Ακόμη και γι’ αυτό το μικρό που έκανε στον Jimmy Kimmel υπάρχει από πίσω χορογράφος, ο οποίος την διδάσκει πώς θα πέσει και πού θα πέσει, το τραπέζι δεν είναι από γυαλί αλλά από ζάχαρη και το πόδι που έπιασε φωτιά είναι καλυμμένο με ασφαλή υλικά”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Daphne είναι κόρη της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του Αμερικάνου ηθοποιού Brian Thompson, εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του θεάματος και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας.


Με τον παππού της Νίκο Μαστοράκη

Δες το video με την φάρσα:

Read More

And More