Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.02.2015 | 21:15

David Beckham: Εγκαινίασε μαζί με τη Unicef το Ταμείο “7”, για να βοηθήσει τα πιο ευάλωτα παιδιά ολόκληρου του κόσμου

David Beckham: Εγκαινίασε μαζί με τη Unicef το Ταμείο “7”, για να βοηθήσει τα πιο ευάλωτα παιδιά ολόκληρου του κόσμου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Τις ζωές εκατομμυρίων παιδιών υποσχέθηκε να αλλάξει σήμερα ο David Beckham. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου εγκαινίασε ένα ταμείο σε συνεργασία με την Unicef που έχει σκοπό να προσφέρει την βοήθεια του στα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου.

/

Το ταμείο 7 πήρε το όνομα από τον αριθμό της φανέλας του David Beckham όταν έπαιζε στην Εθνική Αγγλίας και στην Manchester United. Το ταμείο αυτό θα επικεντρωθεί στα παιδιά που κινδυνεύουν από εχθροπραξίες που γίνονται στην χώρα τους, κακομεταχειρίσεις και ασθένειες.

"Σήμερα η ανάγκη να βοηθήσουμε τα παιδιά είναι μεγαλύτερη από ποτέ και από τότε που αποσύρθηκα (από την ενεργό δράση) έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου και επιθυμώ να κάνω πολλά περισσότερα" υπογράμμισε ο Μπέκαμ, ο οποίος συμπληρώνει 10 χρόνια ως Πρέσβης Καλής Θέλησης στο Ταμείο για τα Παιδιά του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

/

"Ό,τι έχω κάνει, η ποδοσφαιρική μου καριέρα, η οικογένειά μου, με έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα να κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να βοηθήσω τα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου. Θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν υπερηφάνεια για όλο αυτό", τόνισε ο Μπέκαμ, που έχει 4 παιδιά.

/

Στο πρόγραμμα αυτό θα συμεμτέχουν και τα παιδιά του David και ο ίδιος δήλωσε πως είναι περήφανος γι αυτό.

Ο ίδιος προέτρεψε και τους οπαδούς του να στηρίξουν αυτή την έκκληση.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10