David Beckham: Γιορτάζει τα γενέθλιά του, ανοίγοντας λογαριασμό στο instagram και μας καλωσορίζει από το κρεβάτι του!

Αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές ο David και η Victoria Beckham βρίσκονται στο Μαρακές με την οικογένεια και τους φίλους τους για να γιορτάσουν τα; 40 γενέθλια του γοητευτικού ποδοσφαιριστή.

Και παράλληλα με την γιορτή του, φρόντισε κι εκείνος να κάνει ένα δώρο στους fan του: να ανοίξει λογαριασμό στο instagram. Κι ένα ακόμη καλύτερο δώρο: να ανεβάσει φωτό από το κρεβάτι του στο Μαρακές!

/

“Καλημέρα! Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στο instagram και ανυπομονώ να μοιραστώ στιγμές από την ζωή μου μαζί σας! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα μηνύματά σας μέχρι τώρα! Ετοιμάζομαι για μια υπέροχη μέρα με την οικογένεια και τους φίλους μας!”, έγραψε κάτω από αυτή την photo.

Λίγες ώρες πριν η Posh Victoria είχε ανεβάσει μια photo των δυο τους μπροστά από το ιδιωτικό τους αεροπλάνο όταν έφτασαν στο Μαρακές για τα γενέθλια του συζύγου της.

Πάντως, μέσα σε ελάχιστες ώρες ο David Beckham έφτασε τους ένα εκατομμύριο followers. Αν θες να τον ακολουθήσεις και να βλέπεις στιγμιότυπα από την ζωή του ο λογαριασμός του είναι @davidbeckham

Read More

And More