I do! Οι δέκα stars με τα πιο εντυπωσιακά μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων!

Μεγάλη κουβέντα το «I do» ή το «δέχομαι» -αν σε βολεύει- σε μια πρόταση γάμου. Η μαγεία της στιγμής είναι μοναδική, αλλά κακά τα ψέματα και το δαχτυλίδι παίζει το ρόλο του.
Μην ξεχνάς πως πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση πρέπει να τσεκάρεις 3 πράγματα και σε αυτά θα σε βοηθήσει το μονόπετρο:
1ον Πόσο έχει ψάξει ο καλός σου για το δαχτυλίδι σου
2ον Πόσο καλά ξέρει το γούστο σου και
3ον Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ξοδέψει για αυτό (εντάξει πάντα με βάση το budget του καθενός)
Και αφού περάσει από τα τρία αυτά στάδια είναι έτοιμος να ζήσει το happily ever after μαζί σου!
Κάπως έτσι σκέφτονται και οι celebrities και φρόντισαν να εντυπωσιάσουν το έτερον ήμισυ με ένα πανάκριβο και πρωτότυπο δαχτυλίδι. Πάμε να δούμε τα 10 πιο ξεχωριστά μονόπετρα των επωνύμων…
Lady Gaga
Με ένα διαμαντένιο μονόπετρο σε σχήμα καρδιά και αξίας περίπου 460.000 ευρώ ο Taylor Kinney έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην Lady Gaga, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δυστυχώς η εκκεντρική star χώρισε πριν από λίγο καιρό με τον καλό της…

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι στο μονόπετρο που λάτρευε και η Gaga είναι το πίσω μέρος που έχει σχηματισμένα με διαμάντια τα αρχικά τους και μια καρδούλα.

Sofia Vergara
Ήταν μόλις έξι μήνες μαζί και το Δεκέμβρη του 2014, η Sofia Vergara δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Joe Manganiello. Και ταυτόχρονα δέχτηκε και το μονόπετρο με την 5 καρατίων πέτρα στο κέντρο!

Angelina Jolie
Πώς τα φέρνει η ζωή; Μπορεί να του πήρε 7 χρόνια, αλλά το 2012 ο Brad Pitt έκανε το μεγάλο βήμα. Βρήκε το κατάλληλο μονόπετρο –το σχεδίασε με τον Robert Procop – και έκανε τον πολυπόθητο αρραβώνα με την Angelina Jolie. Το ζευγάρι μετά χρειάστηκε και δυο χρόνια για να κάνει το γάμο και αν και ήταν παραμυθένιος (όπως ακριβώς τον ήθελαν τα παιδιά τους), η κατάληξη δεν ήταν καλή, αφού ο επιλογος γράφεται με ένα διαζύγιο, γεμάτο ποκαλύψεις!

Amal Alamuddin
Ναι, ναι, η Amal Alamuddin έπεισε τον αμετανόητο εργένη να κάνει το μεγάλο βήμα και να την παντρευτεί. Ο George Clooney όχι μόνο της χάρισε το γάμο των ονείρων της στη Βενετία, αλλά και ένα εντυπωσιακό emerald-cut διαμαντένιο δαχτυλίδι, που κόστισε πάνω από 680.000 ευρώ!

Kim Kardashian
Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλων των κοριτσιών και η Kim kardashian δεν θα δεχόταν τίποτα λιγότερο από ένα μονόπετρο 15 καρατίων –σχεδιασμένο από τον Lorraine Schwartz- από τον Kanye West. Αυτό είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο που της έκλεψαν…

Kate Middleton
Ο William δεν χρειάστηκε να ψάξει για το μονόπετρο της Kate Middleton, αλλά η Δούκισσα του Cambridge δεν μπορεί παρά να νιώθει ενθουσιασμό, όταν ο πρίγκιπάς της …της κάνει πρόταση με το κειμήλιο της μητέρας του. Μιλάμε για των 18 καρατίων δαχτυλίδι με τα μικρά διαμάντια και το τεράστιο ζαφείρι στο κέντρο, που φυσικά δεν αποχωρίζεται στιγμή η Kate.

Η αξία του μονόπετρου της Diana είναι άλλωστε αμύθητη…
Beyonce
Τον Lorraine Schwartz (όπως και ο Kanye West) εμπιστεύτηκε ο Jay Z για το μονόπετρο της Beyonce που ήταν 18 καρατίων και κόστιζε πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ!

Jessica Biel
«Έχει καλύτερο γούστο και από εμένα», είπε η Jessica Biel του 2012 δείχνοντας το μονόπετρο που της χάρισε ο Justin Timberlake. Και όπως όλοι καταλάβαμε ξετρελάθηκε με το τετράγωνο διαμάντι που είχε το δαχτυλίδι της…

Mila Kunis
Εντάξει και χωρίς δαχτυλίδι θα του έλεγε το “I do” η Mila Kunis. Αλλά σίγουρα ο Ashton Kutcher ανέβασε τις μετοχές του, όταν της έκανε πρόταση με των 5 (παρακαλώ) καρατίων δαχτυλίδι, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη. Μετά ήρθε η εγκυμοσύνη και τώρα το ζευγάρι έχει μια πανέμορφη οικογένεια! Sorry, Demi…

Jennifer Aniston
8 καρατίων ήταν το μονόπετρο που χάρισε ο Justin Theroux στην Jennifer Aniston και φυσικά εκείνη του είπε «ναι». Το διάσημο ζευγάρι, δεν έχει παντρευτεί ακόμη, αλλά το δαχτυλίδι κόστισε περίπου 450.000 ευρώ!

Αλήθεια, εσένα ποιο σου άρεσε;

Read More

And More