Νεκρός ο Laden: DNA τεστ αποδεικνύει ότι είναι αυτός ο άνθρωπος που σκότωσαν, λένε τα ΜΜΕ των Η.Π.Α

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα αμερικανικά δίκτυα.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το δείγμα DNA που ελήφθη από τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν ταυτοποιήθηκε με δείγμα που είχαν πάρει πριν από χρόνια από τον εγκέφαλο της αδερφής του. Σύμφωνα πάντα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, όταν η αδερφή του Μπιν Λάντεν πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο στην Βοστόνη οι αμερικανικές αρχές με άδεια εισαγγελέα πήραν δείγματα DNA από τη σορό της.

Σύμφωνα με το ABC ο εγκέφαλός της διατηρήθηκε σε ειδικές συνθήκες και δειγματα ιστών και αίματος φυλάχθηκαν ώστε να έχουν ένα πλήρες προφίλ του DNA της.

Ο επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν και η σορός του είναι στην κατοχή των Αμερικανών, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Επικαλούμενο ανώνυμο κυβερνητικό αξιωματούχο, το CNN αναφέρει ότι υπάρχουν φωτογραφίες της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα που φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση αν θα δημοσιοποιηθούν

Δες εδώ την φωτογραφία από την οποία έφτιαξαν την πλαστή φωτογραφία του νεκρού Β. Laden

Διάβασε λεπτομέρειες στο Newsit

Read More

And More