Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο McArthurGlen!

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες του στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και κάνοντας τους να νιώσουν όλοι και πάλι παιδιά.

Η επίσημη έναρξη θα κηρυχθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 18.00 με special guest το Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανάψει τα λαμπάκια του 15 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώνοντας τη μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει την εκδήλωση και θα καλωσορίσει το κοινό στο υπέροχα στολισμένο εκπτωτικό χωριό! Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα ενισχύσει η χορωδία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Από νωρίς την Τετάρτη το κέντρο θα μυρίσει Χριστούγεννα με όλους τους επισκέπτες να γεύονται Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (κουραμπιέδες & μελομακάρονα)! Από τις 16.00 το κέντρο θα γεμίσει με μουσική προετοιμάζοντας το κοινό για το μοναδικό θέαμα που θα ακολουθήσει. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί! Η εορταστική ατμόσφαιρα θα παραμείνει για όλο το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων!

Με το κέντρο να θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, οι επισκέπτες θα νιώθουν πως ταξιδεύουν στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο κόσμο. Περιπλανηθείτε στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Από τις 16 Νοεμβρίου ανακάλυψε τα αγαπημένα σου designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!

Και οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…

Read More

And More