Demi Moore: βόλτα με τις κόρες της μετά το θανατηφόρο ατύχημα στην πισίνα!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για την Demi Moore αφού στην πισίνα της βρέθηκε ένας νεκρός άντρας μετά από πάρτυ που οργάνωσε κρυφά από εκείνη η βοηθός της. Όμως, η ηθοποιός αντί να κλειστεί στο σπίτι και να κρυφτεί από τους παπαράτσι αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην Νέα Υόρκη μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες της.

/

Ο φακός την συνέλαβε να απολαμβάνει την βόλτα της μαζί με την 21χρονη και μικρότερή της κόρη, Tallulah.

/

Και παρά την διαφορά των 30 plus χρόνων οι δυο τους έμοιαζαν περισσότερο με αδερφές αφού και η Demi υιοθέτησε πολύ νεανικό στιλ. Φόρεσε κοντό τζιν σορτς, αθλητικά και ένα φαρδύ πουκάμισο ενώ το look της συμπλήρωνε ένα ζευγάρι stylish στρογγυλά γυαλιά.

/

Κι ενώ η Demi Moore ήταν την περισσότερη ώρα πιασμένη χέρι – χέρι με την μικρότερή της, Tallulah μαζί τους ήταν και η Scout, η μεσαία.

/

‘Ολες οι κόρες της Demi Moore έχουν πολύ ιδιαίτερο στιλ και δεν θα γινόταν να είναι αλλιώς μιας και οι γονείς τους είναι πολύ ιδιαίτεροι!

/

Πάντως, αν και ιδιαίτερη η Demi Moore δείχνει να είναι και μια κλασική μαμά ταυτόχρονα αλλά και προστατευτική παιρνώντας το δρόμο με την κόρη της χέρι- χέρι!

Read More

And More