Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Demy!

Η Demy είναι το πιο hot κορίτσι αυτή την στιγμή στην ελληνική μουσική σκηνή σε ότι έχει να κάνει με τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες! Και το γεγονός ότι σάρωσε στα βραβεία MAD είναι η απόδειξη! Η Δήμητρα Παπαδέα, όπως την γνωρίζουν οι φίλοι της, πόζαρε στον φακό του Βαγγέλη Κύρη για το περιοδικό Celebrity και μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της.

Και κάτι ακόμη: η Demy απέδειξε για μια ακόμη φορά το πολυδιάστατο του χαρακτήρα της! Είναι πετυχημένη τραγουδίστρια, εκολαπτόμενη δικηγόρος (βρίσκεται στο τρίτο έτος της Νομικής) και θα μπορούσε να εργαστεί και σαν μοντέλο!

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/28-07/demy1.jpg

Η Demy και η προσωπική της ζωή
Με στενοχωρεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είπε στο περιοδικό Celebrity και συνέχισε: Ειδικά τον πρώτο καιρό μου ήρθε πολύ απότομα. Δεν προκαλώ και δεν κάνω κάτι για να με κυνηγούν οι δημοσιογράφοι.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/28-07/demy2.jpg

Η Demy, οι σπουδές της και το τραγούδι
Δεν θέλω να αφήσω την νομική και πιστεύω ότι θα μπορούσα άνετα να ασκήσω το επάγγελμα του δικηγόρου. Όμως αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το τραγούδι που το αγαπώ περισσότερο

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/28-07/demy3.jpg

Η Demy και η μόδα
“Πάντα αγαπούσα τη μόδα, διάβαζα περιοδικά, κοιτούσα βιτρίνες, τον τελευταίο καιρό όμως προσέχω όταν αγοράζω κάτι. Ποτέ δεν ψώνιζα ακριβά και τώρα πια προτιμώ τις αγορές μέσω ίντερνετ γιατί είναι πιο οικονομικές!”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More