Demy: Αποκαλύπτει πως ένιωσε όταν είδε τις φωτογραφίες με τον Άκη και γιατί δεν μιλά για τη σχέση τους!

Είναι μόλις 21 χρόνων και έχει δει ήδη το αστέρι της να λάμπει στο χώρο της ελληνικής pop μουσικής. Ο λόγος για την όμορφη Demy που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Fame, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο τραγούδι και αρνείται να “εκμεταλλευτεί” τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη.
“Από μικρή είχα την επιθυμία να πετυχαίνω τους προσωπικούς μου στόχους. Ήθελα να είμαι το νούμερο ένα για τον εαυτό μου. Αυτό που δεν θέλω είναι να με υποτιμούν”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Hello!”.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η γνωστή ερμηνεύτρια ανέφερε: “Δεν ντρέπομαι να βγω, ούτε περιορίζω τη ζωή μου. Απλώς, δεν μιλάω για τον σύντροφό μου. Το θεωρώ περιττό” και συμπλήρωσε: “Με τιμά το ενδιαφέρον του κόσμου, είμαι ευγνώμων. Το αν είμαι όμως ή δεν είμαι με έναν άνθρωπο είναι πολύ προσωπικό θέμα και δεν θέλω να εκτίθεμαι”.

Πώς ένιωσε όμως, όταν είδε δημοσιευμένες φωτογραφίες της με τον Άκη Πετρετζίκη;
“Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου είναι λίγο σοκαριστικό. Σε επηρεάζει. Εάν έχεις δει προηγουμένως το φωτογράφο το ξέρεις κατά κάποιον τρόπο. Εντάξει, το παραδέχομαι ότι μπορεί να στεναχωρηθώ αν δω ξαφνικά τέτοιες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να απαγορεύσω σε έναν φωτογράφο να περπατά στο δρόμο και να φωτογραφίζει”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!”που κυκλοφορεί!

Read More

And More