Demy: “Με τον Άκη κάνουμε σχέδια για το μέλλον!”

Φέτος ήταν η χρονιά της και η Demy συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα κερδίζοντας δυο βραβεία στα φετινά Mad VMA. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την επιτυχία της, τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και τα σχέδια για το μέλλον.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και το αν την ενόχλησε που η σχέση της είδε το φως της δημοσιότητας, δήλωσε: “Δεν προσπαθώ πλέον να κρύψω από τη δημοσιότητα την προσωπική μου ζωή. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν βρισκόμαστε στο Χόλιγουντ που σε κυνηγούν οι παπαράτσι ακόμη και όταν πηγαίνεις στο περίπτερο! Αν κάποιος θέλει πραγματικά, μπορεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά του. Όχι βέβαια πηγαίνοντας στη Μύκονο”.

/

Για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη ανέφερε: “Δεν έχουμε τη φιλοσοφία “ό,τι μας φέρει η ζωή”. Σε αυτό μοιάζουμε πολύ με τον Άκη. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον”.
Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την απώλεια του παππού της είπε: “Πέρασα τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου με την απώλεια του παππού μου. Ειδικά γιατί έπρεπε να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω”.

/

Τέλος, για το αν νιώθει σέξι στη σκηνή δήλωσε: “Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου. Θα έρθει η ώρα να γίνω πιο σέξι, αλλά προκλητική δεν θα γίνω ποτέ. Εκτός σκηνής είμαι ντροπαλή”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More