Demy: Η επιτυχημένη παράσταση “Η Μελωδία της Ευτυχίας” και οι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό της!

Μία επιτυχημένη παράσταση ανάμεσα στην περιοδεία της είχε το βράδυ της Τετάρτης “Η Μελωδία της Ευτυχίας” και πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου. Την παράσταση έκλεψε η Demy που όπως φαίνεται της ταιριάζει πολύ το μιούζικαλ.

/

Την ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ, υποστηρίζει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών (με ξεχωριστές φωνητικές δυνατότητες, όπως απαιτούν οι ρόλοι) ανάμεσα στους οποίους είναι η αγαπημενη τραγουδιστρια και ηδη πετυχημενη στο μιουζικαλ Demy (στο ρόλο της Μαρίας Φον Τραπ), ο Άκης Σακελλαρίου (στο ρόλο του πλοιάρχου Φον Τραπ), η Ναταλία Δραγούμη (στο ρόλο της Βαρώνης) και ο Γιώργος Τζαβάρας (στο ρόλο του Μαξ Ντεβάιλερ), ενώ τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του κειμένου και των στίχων στα ελληνικά υπογράφει η Θέμιδα Μαρσέλλου.

/

/

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Κηποθέατρο ήταν και η ομάδα της Panik Records, όπου ανήκει η Demy. Έτσι δεν μπορούσεν να λείπει ο Γιώργος Αρσενάκος αλλά και η καλή του φίλη και αδερφή του συνεργάτη του Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττα Κούρκουλου.

/

/

Η Demy είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της και φυσικά φωτογραφήθηκε με τους συναδέλφους της μετά το τέλος της παράστασης.
/

/

Read More

And More