Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.11.2011 | 20:50

Μ. Ντενίση: “Έχω να ερωτευτώ δέκα χρόνια!”

Μ. Ντενίση: “Έχω να ερωτευτώ δέκα χρόνια!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Για τον έρωτα, τη σχέση της με την κόρη της Μαριτίνα και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια μιλά η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την κόρη της και τον 6χρονο βαφτισιμιό της Φράνκο, γιο της Φιλιπιννέζας βοηθού της και αποκαλύψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Μιλώντας για τη σχέση της με την Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση δηλώνει σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”: “ Είναι δύσκολο και για τις δυο μας (σ.σ. να αποχωριστούμε η μια την άλλη), γιατί είμαστε πολύ δεμένες. Ευτυχώς, η Μαριτίνα είναι πολύ ώριμο παιδί και μιλάω μαζί της σαν να είναι μεγάλη κοπέλα.”

Η 11χρόνη Μαριτίνα, άλλωστε εχεί βαφτίσει και τον μικρό Φράνκο, το γιο της Φιλιπιννέζας βοηθού τους. Τι λέει η ίδια η Μιμή γι' αυτό; “Ο Φράνκο είναι μέλος της οικογενείας μας... Θέλω να δείξω στη Μαριτίνα από τώρα που είναι μικρή ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποιον αν είναι μαύρος άσπρος ή κιτρινος.

Παράλληλα, η γοητευτική ηθοποίος εξομολογείται πόσο δυσκόλο της είναι να ερωτευτεί. Δεν ξέρει και η ίδια γιατί δεν είναι ερωτεύμενη, ψάχνει για ενάν αληθίνο σύντροφο: “Μπορεί να είναι και δέκα χρόνια που έχω να ερωτευτώ δυνατά. Ο μόνος άντρας που ερωτεύτηκα είναι ένας που δεν τον μάθατε ποτε”.


Τέλος, φέτος το χειμώνα η Μιμή Ντενίση θα συνεργαστεί με την γνωστή ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη στο Κρατικό Θεατρό της Κύπρου, και είναι πολύ ευτυχής για αυτό. Το μονό που την στεναχώρει ειναι οτί θα αποχωριστεί την αγαπήμενη της κορούλα, η οποία όμως καταλαβαίνει απόλυτα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της μητέρας της.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:14

Top 10