Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.11.2013 | 16:30

Το TLIFE σε στέλνει θέατρο! Οι νικητές που κέρδισαν 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Μ. Ντενίση!

Το TLIFE σε στέλνει θέατρο! Οι νικητές που κέρδισαν 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Μ. Ντενίση!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” του Κέντρου Πολιτισμού “Έλληνικός Κόσμος” παρουσιάζει για λίγες μόνο παραστάσεις το έργο “Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα” με την Μιμή Ντενίση και το TLIFE σου εξασφάλισε δωρεάν προσκλήσεις.

/
 
Οι 10 πρώτοι αναγνώστες που άφησαν το σχόλιο τους κάτω από την είδηση μαζί με το ονοματεπώνυμό τους κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν αύριο Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί την παράσταση.
Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πουν το όνομά τους στο ταμείο του θεάτρου κατά την άφιξή τους.

Οι νικητές είναι:
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΟΝΤΑ ΛΙΖΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΟΜΠΟΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΊΚΗ
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
 
Το έργο της Μιμής Ντενίση «Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει τον Μάγκα» στηρίζεται στο αριστούργημα της Δέλτα «Ο Μάγκας». Η Δέλτα είναι το κεντρικό πρόσωπο, η αφηγήτρια, μα και αυτή που κατευθύνει το έργο σαν αόρατη δύναμη. Σταματάει, συνεχίζει και αλλάζει την πλοκή.
 
Κεντρικά πρόσωπα μια οικογένεια Ελλήνων της Αλεξάνδρειας – σαν την δική της. Μέσα από την καθημερινότητά τους, περνάει όλες τις μεγάλες ιδέες για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, την ισότητα για να καταλήξει στο κεντρικό θέμα του έργου που είναι ο Μακεδονικός Αγώνας.

/
 
Το ιδιοφυές εύρημα της Δέλτα είναι πως όλα αυτά περνούν και μέσα από τα μάτια του Μάγκα – του σκύλου της οικογένειας. Αυτός είναι ο σύντροφος της Πηνελόπης και γι’ αυτό όλα λέγονται με χιούμορ, εξυπνάδα και χωρίς σοβαροφάνεια. Γέλιο και συναίσθημα πάνε χέρι - χέρι μα πάνω απ’ όλα λάμπει η αγάπη της Δέλτα για την Ελλάδα. Το έργο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και θυμίζει τις αξίες που πάντα χαρακτήριζαν την Ελλάδα και είναι εποχή να τις ξαναθυμηθούμε.
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10