H μεγάλη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe! Δες τις πρώτες φωτογραφίες

Η μεγάλη μέρα για τους Έλληνες θαυμαστές των Depeche Mode έφθασε! Το γνωστό συγκρότημα βρέθηκε στη χώρα μας για τη μια και μοναδική συναυλία του στο Terra Vibe στη Μαλακάσα και προκάλεσε πανικό.
Λίγο μετά τις 18.30, άνοιξαν οι πόρτες και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη συναυλία των διάσημων Βρετανών. Μετά τις 9 το βράδυ το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού…

Ο Dave Gahan φώναξε “Γεια σου Αθήνα” και οι θαυμαστές άρχισαν να παραληρούν…

Οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής ξεκίνησαν στις 5 Μαΐου στη Νίκαια της Γαλλίας, το πρώτο μέρος της παγκόσμιας περιοδείας τους στο πλαίσιο και της έκδοσης του 13ου άλμπουμ τους “Delta Machine”.

Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Flecher αναμένεται να τα δώσουν όλα για το κοινό της Αθήνας καθώς, όπως και οι ίδιοι έχουν δηλώσει, αισθάνονται άσχημα που δεν έπαιξαν στο κοινό που τους περίμενε υπομονετικά, στις 12 Μαΐου του 2009.
Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο – μετά το ‘Sounds Of The Universe’- 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Το TerraVibe Park, το μεγαλύτερο συναυλιακό πάρκο στην Ελλάδα, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ιστορία της μουσικής, ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί για άλλη μια φορά τα μεγάλα “vibes”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More