O manager της Κ. Ζυγούλη τα βάζει με το Next Top Model!

O manager της Κάτιας Ζυγούλη, Σπύρος Δερβενακιώτης, δεν διστάζει να πει την άποψή του για το Next Top Model. ”Τα top models δεν κυλιούνται στην άμμο, ούτε κάνουν αυτές τις ακραίες φωτογραφήσεις. Όταν ένα μοντέλο είναι κορυφαίο έχει δικαίωμα να επιλέξει σε τι είδους φωτογράφιση θα πει ναι. Ό,τι και αν κάνει γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον manager του μοντέλου, ο οποίος γνωρίζει εξαρχής το concept της φωτογράφησης”, δηλώνει στην Espresso.

Kαι συνεχίζει: ”Σε όποιο casting και αν πήγαιναν οι παίκτριες του συγκεκριμένου ριάλιτι, θα τους έκλειναν τις πόρτες. Νομίζω ότι δεν θα τις έπαιρνε κανείς”, λέει χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τα concepts που τα κορίτσια καλούνται να υποστηρίξουν τονίζει: ”Είμαι τριάντα χρόνια στον χώρο της μόδας και τέτοια πράγματα δεν έχω δει ποτέ ξανά. Είναι απαράδεκτο τα μοντέλα να πέφτουν από βράχους στη θάλασσα. Δηλαδή αν ένα μοντέλο δεν ξέρει κολύμπι θα πνιγεί; Υπάρχει κάποιος να το σώσει; Ποτέ δεν γίνονται τέτοιες ακρότητες, κανείς δεν απαιτεί ανάλογα πράγματα. Στην επιτροπή υπάρχουν κορυφαία μοντέλα αλλά δεν νομίζω ότι τους έχουν ζητηθεί τέτοιου είδους ακρότητες”.

Ποια είναι όμως γενικά η άποψή του για το modeling στην Ελλάδα; ”Μετά την Κάτια Ζυγούλη θεωρώ ότι το εγχώριο μόντελινγκ έχει τελειώσει. Δεν το λέω επειδή είμαι ο μάνατζέρ της αλλά γιατί στο εξωτερικό έγινε γνωστή χωρίς να κάνει όλα αυτά τα πράγματα που υφίστανται εδώ άλλες. Το συγκεκριμένο ριάλιτυ πραγματοποιείται και στην Αμερική αλλά δεν έχει σχέση με το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Όσο το υποστήριξαν οι περσινές, άλλο τόσο θα το υποστηρίξουν και οι φετινές. Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι όσο παλιά. Με έχει κουράσει, με έχει αηδιάσει ο χώρος. Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ορισμένοι άνθρωποι που τους εκτιμώ”.

Read More

And More