Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι δεν πρόλαβε να πει στον πατέρα της, πριν πεθάνει – Video

“Είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, τον έχω χάσει 15 χρόνια, συνηθίζεις την απουσία”, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για πρώτη φορά σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή “Τετ α τετ” στο ΡΙΚ .
Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, για πρώτη φορά είπε το μεγάλο της παράπονο… “Την τελευταία φορά που ήταν και τον είδα στην εντατική, έχω παράπονο που δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη”.

Για εκείνη άλλωστε, ο σύζυγός της είναι κάτι παραπάνω από το στήριγμά της. Είναι ο άντρας που θαυμάζει… “Ο Ντέμης είναι άνθρωπος με σπάνιο μυαλό, με ιδεώδη, δύσκολο να τον αλλάξεις, δεν διαβρώνεται. Αν είχαμε 10 ανθρώπους σαν τον Ντέμη στην Ελλάδα”, είπε και συμπλήρωσε: “Γυναίκα αισθάνθηκα στα 29 μου, όταν γνώρισα τον Ντέμη”
Τέλος για το ντοκιμαντέρ που είχε προβάλει το Discovery Channel κατατάσσοντας εκείνη και τον άντρα της στους “rich and famous” εξομολογήθηκε: “Μετάνιωσα που δεν έκανα μήνυση για το ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel. Έκανε κακό στη γνώμη του κόσμου για εμένα. Εκείνο το απόγευμα που είδα το ντοκιμαντερ, έπαθα σοκ.”
Δες το video από την εκπομπή “Μία”:

Read More

And More