Δ. Βανδή: Nέες φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη και διασκέδαση με τον Ντέμη ως το πρωί!

Ταξίδι – αστραπή στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε όπως είχαμε γράψει και στο TLIFE, η Δέσποινα Βανδή με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Φωκά Ευαγγελινό.

Η προγραμματισμένη παρουσίαση της χειμερινής συλλογής ρούχων της στην πλατεία Αριστοτέλους στάθηκε μια θαυμάσια αφορμή για την τραγουδίστρια να συναντήσει αγαπημένους φίλους και να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! η τραγουδίστρια διασκέδασε με τις Mέλιsses σε γνωστό club της συμπρωτεύουσας και παρακολούθησε την τελευταία παράσταση του μιούζικαλ “Θα σε πάρω να φύγουμε”. Λίγες μέρες πριν φύγει για Θεσσαλονίκη ο φακός του Hello! την απαθανάτισε με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη στο live stage όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ρούχων της στη συμπρωτεύουσα ανακοινώθηκε και η νέα φιλανθρωπική της δράση καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατίθεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θεσσαλονίκης “Μέλισσα” και του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”.

Δες φωτογραφίες

Στη Θεσσαλονίκη…
/

/

Με τον Ντέμη στον Γιώργο Σαμπάνη

/

/

Read More

And More