Δέσποινα Βανδή: Με μια βαλίτσα στο χέρι και τέλειο look στο αεροδρόμιο! Φωτογραφίες

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα γυρίσματα του Voice, αλλά και τις εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, όπου θα εμφανιστεί και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα.
Δεν παραπονιέται όμως, καθόλου, αφού αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δημιουργική για εκείνη. Αντίθετα μάλιστα, περνά όλο τον ελεύθερό της χρόνο με τα παιδιά της και τον Ντέμη Νικολαΐδη και δεν σταματά να τους ετοιμάζει διάφορες λιχουδιές για τις γιορτές. (δες εδώ φωτογραφίες).

Το Πάσχα, μάλιστα, αναμένεται να φιλοξενήσει και τον καλό της φίλο Γιώργο Καπουτζίδη στο σπίτι της στη βόρια Ελλάδα και να κάνουν όλοι μαζί ένα παραδοσιακό γλέντι.
Όσο για τα συνεχόμενα ταξίδια της; Το τελευταίο διάστημα έγιναν μια συνήθεια για εκείνη, που την απολαμβάνει πια. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε, μάλιστα, πριν λίγες μέρες στο αεροδρόμιο, όπου εμφανίστηκε με σικ look και καπέλο – το αγαπημένο της αξεσουάρ – και έδειχνε να είναι στα καλύτερά της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More