Το ριξε έξω η Δέσποινα Καμπούρη!Που διασκέδασε;

O δεκαπεντάυγουστος μοιάζει να μας φέρνει πιο κοντά στην παράδοση και ολοένα και περισσότεροι ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν σε κάποιο πανηγύρι στην Ελλάδα και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς και η Δέσποινα Καμπούρη η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter έδωσε το σήμα πως βρίσκεται σε εορταστική ατμόσφαιρα και μεγάλο γλέντι. ” Υπάρχει κανείς εκει έξω που να βρίσκεται τώρα στη Γιορτή Κρασιού στο Χρυσάνθιο; Φοβερό πανηγυρι αλλα δεν αντέχω άλλο 2η συνεχομενη νύχτα”.

Παρόλο που έμοιασε στην αρχή να είναι κουρασμένη γράφοντας: “Πολύ κλαρίνο… Πολυ κλαρίνο ρε παιδί μου.. Τ’ αυτιά μου βουίζουν. Τουλάχιστον ο κόσμος περνάει καλα και το ρίχνει έξω. Κάτι είναι κ αυτο…” μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα tweets της πρόδοσαν πως μάλλον το έριξε έξω αφού οι στίχοι των τραγουδιών έπεφταν βροχή ” “Χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλητη… Τώρα το γυρίσαμε..”, “Για σένα πεφτω και στο γκρεμό… Παντρεμένοι κι οι δυο” ενώ τελικά όπως έγραψε η ίδια πέρασε πολύ καλά “Γύρισε κοντά μου αγάπη μου μεγάλη… Χαμός! Τίνγκα στο καψουροτράγουδο! Αρχίζω να περνάω καλα”.

Read More

And More