Οι τυχερές που κέρδισαν βραχιόλια και κολιέ Glambition της Ελευθερίας Παπαδάκη!

Για μία ακόμη φορά το TLIFE φροντίζει να εμπλουτίσεις την συλλογή σου με μοναδικά κομμάτια με τον διαγωνισμό για τα 6 χειροποίητα κοσμήματα από την σειρά Glambition της Ελευθερίας Παπαδάκη.

Οι τυχερές που πήραν μέρος κάνοντας like στην σελίδα TLIFE στο facebook και γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους κάτω από την ανάρτηση για τον διαγωνισμό και κέρδισαν είναι οι:

Rena Tsekeri
Valentina Kontonika
Natassa Vekri
Violetta Safarika
Sophie Koutroutsou
Aria Eleusinioti


Τα ονόματα των τυχερών είναι γραμμένα όπως στο προφίλ τους στο facebook. Τα 2 κολιέ και τα 4 βραχιόλια που κέρδισαν είναι τα παρακάτω και για να τα παραλάβουν, οι νικήτριες θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους στο tlifenow@gmail.com. Ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή!

Η Miss Glambition μας συστήνεται
Ονομάζομαι Ελευθερία Παπαδάκη και η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Ανέκαθεν μου άρεσε ότι είχε σχέση με την μόδα και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, θέλησα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα δημιουργώντας την δική μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία ονόμασα Glambition.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν περιττές πολυτέλειες, θεωρώ πως κάθε νέος πρέπει να τολμά και να ακολουθεί το όνειρο του, ακόμη και εάν αυτό αποτύχει. Θεωρώ πως τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα και θέλουν μεγάλη προσοχή για αυτό μέλημα μου είναι όποιος επιλέγει τα Glambition Jewels να είναι ευχαριστημένος.

Για την Πασχαλινή περίοδο έχουμε ετοιμάσει μία limited edition συλλογή σε πολύ προσιτές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο facebook.

Read More

And More