Ποια Ελληνίδα καλλονή και μανούλα κάνει εδώ και 5 μέρες αποτοξίνωση μόνο με λεμονάδες;

Μπορεί να έχει ένα από τα πιο όμορφα και σέξι κορμιά της Ελληνικής showbiz, μπορεί να έγινε μανούλα αλλά το σώμα της να μη χάλασε ούτε ελάχιστο αλλά τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο… Η τραγουδίστρια και μοντέλο, Νάταλι Θάνου δεν εφησυχάζει και φροντίζει τη διατροφή και το σώμα της συνέχεια!

Η Νάταλι κάνει αυτές τις ημέρες μια δίαιτα αποτοξίνωσης που βασίζεται στην μεγάλη κατανάλωση χυμών λεμονιού και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία στο instagram!


Master Cleanse -day 5 ! #detox #onlylemonade #amazing #energy#spicylemonade #power emojiemojiemojiemoji

Η όμορφη Νάταλι βρίσκεται στην 6η μέρα της αποτοξίνωσης και δηλώνει ότι νιώθει υπέροχα! Eπειδή όμως μας έκανε εντύπωση η δίαιτα με τα πολλά λεμόνια, ψάξαμε και μάθαμε ότι η Master Cleance , λέγεται και δίαιτα της λεμονάδας, αποτελείται από τρεις φάσεις βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, το κάψιμο του λίπους και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε ότι πλέον τελείωσε η φάση της αποτοξίνωσης και πλέον τρώει μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά!


Η τρυφερή μανούλα με το καμάρι της, το γιο της Άρη!

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν θα αντέχαμε μια τέτοια δίαιτα, αλλά κοιτώντας το κορμί της Νάταλι ίσως να το ,,,ξανασκεφτόμασταν


Read More

And More