Ποιος κάνει προξενιό στην Cameron Diaz και τον Jude Law;

Η Gwyneth Paltrow, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ενεργητική όσον αφορά την προσωπική ζωή των φίλως της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποκαταστήσει τη φίλη της Cameron Diaz.

Η Gwyneth πιστεύει πως ο Jude Law θα είναι η ιδανική περίπτωση για την Cameron και προσπαθεί εδώ κι αρκετό καιρό να προγραμματίσει να βγουν ραντεβού!

Αν και πριν από χρόνια οι δυό τους είχαν πρωταγωνιστήσει στη ταινία “The Holiday” και οπι φήμες είχαν κάνει λόγο για το υποτιθέμενο ειδύλλιο μεταξύ τους, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα πάντα λοιπόν με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Cameron παρακολούθησε το θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστή ο Jude Law, με τίτλο “Αnna Christie” και σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πως της φάνηκε ο Jude στο έργο είπε ” Ο Jude ήταν πολύ καλός αλλά αυτή που με μαγνήτισε ήταν η πρωταγωνίστρια που ήταν απίστευτη στην ερμηνεία της”.

Mετά το έργο κανείς δεν ξέρει εάν τελικά η Cameron και ο βρετανός ηθοποιός βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού. Αυτό που με σιγουριά πάντως μπορούμε να πούμε είναι πως θα έκαναν ωραίο ζευγάρι και ίσως η φίλη τους Gwyneth Paltrow κάτι παραπάνω να βλέπει από εκείνους!

Read More

And More