Cameron Diaz! Τι σχέση μπορεί να έχει με την Madonna;

Πως κατάφερε η λεπτεπίλεπτη Cameron να γίνει fitness freak; Τι σχέση έχει με τη Madonna; Ποιος είναι ο Alex Rodriquez; Και ποια είναι η γυμναστική εμμονή του;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Cameron Diaz εθεάθει πριν από μερικές μέρες να κάνει την γυμναστική της στην ύπαιθρο. Κάτι όμως είχε άλλάξει. Η θηλυκή φιγούρα της γλυκιάς ξανθιάς του Hollywood είχε αλλάξει. Τα χέρια της διάσημης ηθοποιού ήταν γραμμωμένα και πολύ γυμνασμένα. Σου θυμίζει κάτι; Ναι, η Madonna ήταν η πρώτη στη showbiz που επιδίωξε τόσο έντονα αποτελέσματα από τη γυμναστική της.

Πίσω από όλα αυτά φαίνεται να κρύβεται ο Alex Rodriguez παίκτης του baseball και πρώην σύντροφος της Madonna. Η Madgie ήταν ανέκαθεν λάτρης της γυμναστικής, όμως φαίνεται πως μόνο αφού ήρθε πιο κοντά με τον Rodriguez πριν από τρία χρόνια απέκτησε άλλη φυσική κατάσταση.

Και η εμμονή με τα γυμνασμένα μπράτσα στις συνοδούς του mr Baseball δεν σταματά εδώ. Η πρώην σύζυγός του, από την οποία και πήρε διαζύγιο όταν ξεκίνησε να βγαίνει με την Madonna είχε επίσης εξαιρετικά αθλητική σιλουέτα. Για του λόγου το αληθές δες τις φωτογραφίες των τριών κυριών παρακάτω.

Read More

And More