C. Diaz: ”Δεν μ’ ενδιαφέρει ο γάμος! Περνάω και μόνη μου καλά!”

Είναι μια αφοπλιστικά όμορφη και γοητευτική ηθοποιός, με καταπληκτικό σώμα και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι αυτή η γυναίκα πλησιάζει τα 40. Η Cameron Diaz ποζάρει για το περιοδικό Cosmopolitan, φορώντας πότε ένα κολλητό τζιν κι ένα αέρινο μπλουζάκι, πότε ένα μαγιώ κι άλλοτε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα… και δηλώνει ότι ” ο γάμος δεν την ενδιαφέρει γιατί περιορίζει τις δυνατότητες για κάποια πράγματα”.

Η Cameron ύστερα από έναν δεσμό διάρκειας ενός έτους με τον Alex Rodriguez, είναι χωρισμένη και αποκαλύπτει πως περνά και μόνη της καλά! ”O γάμος δεν έχει σημασία για μένα. Πιστεύω ότι έχουμε δίπλα μας αυτόν που προορίζεται για εμάς όταν πρέπει να είμαστε μαζί του. Αν προσπαθήσω να πνίξω κάτι μέσα μου και να το ”κλειδώσω”, θα χάσω όλες τις πιθανότητες που θα μπορούσα να έχω για να κάνω κάτι διαφορετικό και κυρίως αυτό το κάτι που πνίγω μέσα μου”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ενώ σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού δηλώνει: ”Δεν μπορείς να κάνεις ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή είσαι ”υποχρεωμένος” ή υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνεις. Αυτό δεν είναι κάτι που αφορά τους πάντες κι έχει νόημα για όλους… συγκαταλέγοντας κι εμένα σ’ αυτούς. Δεν με απασχολεί τι λένε και τι πιστεύουν οι άλλοι. Είναι η δική μου ζωή και τη ζω με τον τρόπο που εγώ θέλω.”

Σχετικά όμως με τον χωρισμό της και σύμφωνα με την Daily Mail, η Cameron ”χώρισε με άσχημο τρόπο και νιώθει προδωμένη και πληγωμένη, επειδή προσπάθησε πάρα πολύ για να τα ξαναβρουν.”

Επιπλέον, η ίδια είπε σε δηλώσεις της: ”Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος. Μαθαίνεις τι πραγματικά θες και γίνεσαι ακόμα πιο δυνατός, ψυχικά και σωματικά. Τα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με έκαναν να ωριμάσω. Ο χαμός του πατέρα μου ήταν η αφορμή να συνειδητοποιήσω πώς θέλω να ζω.”

Read More

And More