Οι μεγάλοι χωρισμοί και τα διαζύγια του 2010!

Το 2008 το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας είχε εκπονήσει μία έρευνα, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 2010, οι μισοί γάμοι θα καταλήξουν σε διαζύγιο. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη πρόβλεψη!

Το 2010 φεύγει και κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Διάσημα ζευγάρια της εγχώριας showbiz αποφασίζουν να διαλύσουν τον γάμο ή τη σχέση τους.

Ας τα θυμηθούμε:

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

29/01/2010 ”Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”.

Έτσι απλά! Μετά από 9 χρόνια γάμου και χωρίς κανείς μας να έχει υποψιαστεί τίποτα, το ζευγάρι βγάζει ανακοίνωση η οποία φτάνει σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο της χρονιάς για να μην πούμε της δεκαετίας.

Περίπου 1 χρόνο μετά στις 20 Δεκεμβρίου 2010, βγαίνει κι επίσημα το συναινετικό διαζύγιο του ζευγαριού.

Έλλη Κοκκίνου – Παναγιώτης Βασιλειάδης

Το ζευγάρι αποφάσισε τον Μάρτιο, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας να χωρίσει τους δρόμους του. Πρώτος το διαζύγιό τους επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης ενώ η Έλλη βγάζει το τραγούδι ”Αποχωρώ” για να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Δήμητρα Αιγιίνιτη – Αντώνης Σρόιτερ

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρεία. Είναι μόλις 5 μήνες παντρεμένοι κι όμως… Φαίνεται πως η ασυμφωνία χαρακτήρων θα τους οδηγήσει στον δικηγόρο. Η Δήμητρα ανακοινώνει τον χωρισμό τους μέσω facebook. Τα τηλέφωνά τους συνεχίζουν να χτυπάνε. Αλλά κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλήσει.

Χρήστος Δάντης – Φλώρα Θεοδώρου:

Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου μετά από 3 χρόνια έγγαμου βίου και 5 χρόνια γνωριμίας, διέλυσαν τον γάμο τους επεισοδιακά. Ο Χρήστος ζήτησε από την Φλώρα να χωρίσουν καθώς ερωτεύθηκε μία άλλη γυναίκα, από την οποία περιμένει και παιδί. Η Φλώρα πληγώθηκε πολύ και θέλει να κρατήσει το σπίτι που κάποτε στέγαζαν τον έρωτα τους στο όνομά της, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον τραγουδιστή. Ακόμη ψάχνουν να βρουν μία λύση στα δικαστήρια.

Bάσω Γουλιελμάκη- Σωκράτης Αλαφούζος

Τα πρώτα σημάδια ότι υπήρχε κρίση στη σχέση τους φάνηκαν όταν έπαψαν τις κοινές εμφανίσεις, αλλά και το καλοκαίρι του 2009, όταν η Βάσω Γουλιελμάκη πήγε διακοπές μόνο με την κόρη της στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στην Ευελπίδων το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς, όπου έπεσαν και οι οριστικές υπογραφές, για ένα συναινετικό διαζύγιο. Ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο, χωρίς έχθρες και αντιπαλότητες. Την επιμέλεια της κόρης τους, την έχει αναλάβει η μητέρα, ενώ ο Σωκράτης Αλαφούζος έρχεται σε επαφή με το παιδί κάθε εβδομάδα. Μπορεί ο γάμος τους να έληξε οριστικά αλλά παρόλα αυτά παραμένουν φίλοι αλλά και εξαιρετικοί γονείς.

Αθηνά Οικονομάκου – Παναγιώτης Μπουγιούρης:

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί. Εκείνοι από την μεριά τους ούτε το επιβεβαίωναν, ούτε το διέψευδαν. Μέχρι που τον Νοέμβριο ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Τραγική ειρωνεία, έτσι;

Τάμτα – Γρηγόρης Πετράκος:

Ήταν πεντέμιση χρόνια μαζί ωστόσο φαίνεται πως η φθορά του χρόνου και οι άσχημες συνέπειες της συνήθειας τους έφτασαν στον χωρισμό. Τον Αύγουστο λοιπόν έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε αυτή την τόσο αρμονική σχέση. Ωστόσο συνεχίζουν να αγαπάνε ο ένας τον άλλον. Έχουν περάσει μαζί τόσα πολλά που και να θέλουν, δεν μπορούν έτσι εύκολα να ξεχάσουν.

Μιμή Ντενίση – Σωτήρης Πολύζος

Παντρεύτηκαν το 2008 αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ. Φέτος το Νοέμβριο εκδόθηκε το διαζύγιο τους. Η Μιμή συνεχίζει τη ζωή της με έναν νέο έρωτα τν επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη.

Νατάσσα Θεοδωρίδου – Θεόφιλος Τζιώτης:

Μετά από ένα χρόνο σχέσης κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ρόδινα μεταξύ τους, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου χώρισαν. Οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν απο καιρό προβλήματτα στη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν και πλέον το πρώην ζευγάρι, διατηρεί τυπικές σχέσεις.

Βάνα Μπάρμπα – Νίκος Τσικλακίδης

Επρόκειτο για μία σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα που το οριστικό τέλος της φαίνεται να ήρθε τον Μάιο μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν οι οποίες έλεγαν ότι η Βάνα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Νίκο. Δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, ωστόσο από τότε δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ μαζί.

Μάρα Δαρμουσλή – Χάρης Βαφειάς:

Μετά από λίγους μήνες σχέσης και πολλές ρομαντικές εξορμήσεις, χώρισαν τον Ιανουάριο.

Read More

And More