Τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της ελληνικής showbiz!

Είναι διάσημοι, ωραίοι και χωρισμένοι. Ο λόγος για όλους τους επώνυμους που μετά από ένα εντυπωσιακό γάμο -για τον οποίο τα media έγραψαν πολλά- πέρασαν σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό διαζύγιο. Οι Έλληνες celebrities έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, και σίγουρα σε κάθε διαζύγιο, τα δημοσιεύματα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Δες ποια ήταν τα πιο πρόσφατα διαζύγια της ελληνικής showbiz, αλλά και κάποια παλαιότερα που σίγουρα συζητήθηκαν πολύ.
Πέτρος Κωστόουλος – Τζένης Μπαλατσινού


Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ του Σαββάτου η κοινή ανακοίνωση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία πανέμορφα παιδιά, τις δυο κόρες τους Αμαλία και Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο και αποφάσισαν να ανακοινώσουν το χωρισμό τους με το παρακάτω κείμενο:
“Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ” όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».
Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος”
Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος


Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη με μια λιτή ανακοίνωση αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 9 χρόνια γάμου και τρία πανέμορφα παιδιά: την Βαλέρια, την Λάουρα και τον Άγγελο.
Ο γάμος τους το 2001 ήταν το γεγονός της χρονιάς, αλλά το διαζύγιό τους είναι ένα από τα γεγονότα που μας απασχολούν τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωσή του. Το διαζύγιο άλλωστε ήταν επεισοδιακό με συνεχή δικαστική διαμάχη για τα περιουσιακά τους στοιχεία που δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Το κοινό ανακοινωθέν για το χωρισμό ήταν: “Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.
Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη”.
Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης


Ο γάμος τους κράτησε 3 χρόνια από το 2010 ως το καλοκαίρι του 2013 και παρόλο που και οι δυο ήθελαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, η είδηση του χωρισμού έγινε το βασικό θέμα συζήτησης στα lifestyle media.
Οι δυο τους έκαναν προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους -όπως δήλωσαν εκ των υστέρων- αλλά δεν τα κατάφεραν και προχώρησαν τη ζωή τους. Τώρα η Βίκυ Καγιά έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του Ηλία Κρασσά, ενώ ο πρώην σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης είναι ζευγάρι με την Ναστάζια Νταρίβα.
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Βαγγέλης Μητρογιάννης

Μετά από 2,5 χρόνια γάμου χώρισαν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης. Το ζευγάρι που είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβρη του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, πήρε την απόφαση να χωρίσει.
Σε ανακοίνωση του ο πρώην σύζυγός της γνωστής ηθοποιού είχε αναφέρει:
“Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία”.
‘Ελλη Κοκκίνου – Παναγιώτης Βασιλειάδης


Παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έχουν μαζί έναν πανέμορφο γιο, η κηδεμονία του οποίου τους έφερε πολλές φορές σε ρήξη μετά το διαζύγιο.
Νατάσα Θεοδωρίδου – Ανδρέας Φουστάνος


Ένας άλλος μεγάλος χωρισμός που άφησε πολλά ερωτήματα ήταν αυτός της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η είδηση του χωρισμού τους ήταν ξαφνική και ακόμη και σήμερα, οι δυο τους έχουν αρκεστεί στο να μιλούν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον, χωρίς να αναφέρουν τους λόγους του διαζυγίου τους.

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περάκη


Σαν βόμβα έσκασε πέρσι το καλοκαίρι η είδηση πως ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περάκη αποφάσισαν να χωρίσουν.
Ο Ολυμπιονίκης και η Playmate παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν μία κόρη, την Έλενα, την οποία βάφτισαν στη Σαρωνίδα, την ίδια μέρα με τον θρησκευτικό τους γάμο.
Ο Μιχάλης και η Αναστασία διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα.
Ανδρέας Μικρούτσικος – Δήμητρα Ρουμπέση


Μόλις 4 χρόνια κράτησε ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Δήμητρα Ρουμπέση. Το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους το 2009, αλλά η δήλωση της Δήμητρας ότι στο γάμο τους υπήρχε τρίτο πρόσωπο, ήταν η αφορμή για να μην σταματήσουν λεπτό οι ψίθυροι στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.
Ο γνωστός παρουσιαστής όμως, βαθιά συγκινημένος της ζήτησε ζωντανά σε τηλεοπτικά πλατό να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη ήταν αμετάπειστη.
Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου


Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, με τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς. Ο γνωστός ποινικολόγος και το διάσημο μοντέλο έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά και ο χωρισμός τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ.

Read More

And More