Mirada Kerr – Orlando Bloom: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο!

Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το ζευγάρι; Το 2007 ο Orlando Bloom και η Mirada Kerr γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού, τρία χρόνια μετά παντρεύτηκαν, απέκτησαν ένα γιο και χώρισαν… Τώρα, όμως, βγαίνουν και πάλι κρυφά ραντεβουδάκια!
Όλα ξεκίνησαν μετά το party του Vanity Fair στα Όσκαρ, όπου το πρώην ζευγάρι έφυγε μαζί στο τέλος της βραδιάς. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι οι δυο τους κρατούν φιλικές σχέσεις για χάρη του γιου τους (πράγμα που όντως συμβαίνει)… Έλα όμως, που τα κρυφά ραντεβού τους συνεχίστηκαν, και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μεγάλη τρυφερότητα ανάμεσά τους!

“Τους αρέσει να βγαίνουν μαζί, όταν έχουν την επιθυμία να δουν ο ένας τον άλλον και το επιτρέπουν οι συνθήκες”, αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους στο “ΟΚ!” και προσθέτει πως το ζευγάρι που χώρισε το 2013 έχει μια πολύ ισορροπημένη σχέση για χάρη του Flynn.
“Αγαπάμε ο ένας τον άλλο και νοιαζόμαστε. Θέλουμε ο καθένας από εμάς να είναι χαρούμενος για να υπάρχει και μια αρμονική σχέση για το παιδί μας”, είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή του.

Αλλά οι όλο και πιο συχνές βόλτες τους, δείχνουν πως μάλλον υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης…
Λες τελικά να είναι ξανά μαζί;

Read More

And More