To party για τον ερχομό των διδύμων της M. Carey!

To baby shower party της τραγουδίστριας δεν μπορούσε να μην είναι πλουσιοπάροχο κι εντυπωσιακό… Για τη Mariah μιλάμε άλλωστε που δεν φημίζεται και πολύ για τα διακριτικές της εμφανίσεις, αλλά για μια γενικότερη υπερβολή που την διακατέχει!

Η 41χρονη τραγουδίστρια που περιμένει δίδυμα από τον 31χρονο τραγουδιστή Nick Cannon, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη δεξίωση που έγινε στο Montage Beverly Hills Hotel, την Κυριακή.

Η Mariah που φόρεσε ένα φόρεμα Roberto Cavalli για την περίπτωση ποζάρει υπερήφανη καθισμένη σε μια βελούδινη καρέκλα, ενώ ο αφοσιωμένος συζυγός της, της χαϊδεύει την κοιλιά!

Ο χώρος ήταν στολισμένος με μπλε και ροζ μπαλόνια-αφού ετοιμάζεται για αγόρι και κορίτσι- και δεν διατέθηκαν χρήματα για φαγητό και διακόσμηση.

Οι καλεσμένοι, αρκέστηκαν σε gourmet pizza, ορεκτικά, μπανάνες,σοκολάτες και cupcakes. Oι πετσέτες και οι ποδιές ήταν ζωγραφισμένες και άλλα διάφορα στοιχεία, ήταν ζωγραφισμένα με τα ονόματα των ζευγαριών και με εικόνες από τα πρόσωπα των παιδιών τους!

Το ζευγάρι έλαβε πάρα πολλά δώρα κι ανάμεσα σε αυτά ήταν και μία τεράστια καμηλοπάρδαλη από τον Ozzy και την Sharon Osbourne, αλλά το αγαπημένο τους ήρθε από τους θαυμαστές της Mariah!

Για όλο το party μίλησε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Life & Style.

Read More

And More