Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Αφήνει τη βίλα στην Αγράμπελη!

Την πολυτελή βίλα στην Αγράμπελη αφήνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Ένα μήνυμά της στο Facebook και μια σειρά από παρεξηγήσεις έκαναν γνωστό το ότι η κα Παπανδρέου λέει οριστικά αντίο στη μεζονέτα που απέκτησε μετά την πώληση της ρόζ βίλας στην Εκάλη.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
Πριν λίγες μέρες, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, είχε τη γιορτή της και δέχτηκε πλήθος από ευχές μέσω του Facebook. Εκείνη, όμως, δεν κατάφερε να απαντήσει στις ευχές γιατί δεν είχε ίντερνετ και αρκέστηκε στο να γράψει το εξής: “Ευχαριστώ πολύ… για τις πολύτιμες ευχές σας. Τις κρατώ όλες σαν φυλαχτό… Λυπάμαι, που δεν μπορώ ν’ απαντήσω σε όλες προσωπικά όπως συνηθίζω, γιατί εδώ και ένα μήνα, δεν διαθέτω ίντερνετ… Σε όσες, όσους γιορτάζουν… να έχουν υγεία και όσα επιθυμούν. Χρόνια Πολλά!”.

Αμέσως, πολλοί έσπευσαν να αποδώσουν το “κόψιμο” του τηλεφώνου και του διαδικτύου σε οικονομικά προβλήματα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούσαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του ξαδέλφου της Γιώργου Λιάνη, ότι εκείνη περνά δύσκολα.
Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Σε δηλώσεις της στην Espresso, αποκάλυψε πως η ίδια ζήτησε να διακοπεί το σταθερό τηλέφωνο καθώς μετακομίζει. Χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους της απόφασής της, είπε πως έχει ήδη πακετάρει και φεύγει από τη βίλα στης Αγράμπελης.

Λες να υπάρχουν πράγματι οικονομικοί λόγοι ή να θέλει να αλλάξει παραστάσεις για να ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου της για τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Read More

And More