Δ. Ματσούκα: Τι έκανε ο αγαπημένος της για να την διασκεδάσει στο νοσοκομείο!

Η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί του περασμένου Σαββάτου μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διότι είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στη σκηνή του θεάτρου, στην παράσταση για το ”Ημέρωμα της Στρίγγλας”.

Μετά το χειρουργείο, η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πόλης, μιας και δεν υπήρξαν επιπλοκές και παρέμεινε για έξι ημέρες σε δωμάτιο του 7ου ορόφου της κλινικής έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Φώτη Βαλλάτο, που κατάφερε να κάνει την παραμονή της εκεί πιο ευχάριστη.

Από το βράδυ της Παρασκευής ο Φώτης δεν την άφηνε μόνη της λεπτό, μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ”Real Life”, είχε αναλάβει ακόμα και την κόμμωση της ”Μήτσης” του, όπως συνηθίζει να αποκαλεί την Δήμητρα.

Μετατρέποντας τα πλούσια και μακριά μαλλιά της σε κοτσιδάκια και χαλαρώνοντας μαζί της στο μπαλκόνι του δωματίου της, κατάφερε να καταστήσει αγχολυτική και διασκεδαστική την παραμονή της στην κλινική, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά του για εκείνη.

Τελικά η ηθοποιός πήρε εξιτήριο την Τετάρτη το απόγευμα και χρειάστηκε να μετακινηθεί με τη βοήθεια ενός ”Π” προκειμένου να μην κουράσει το πόδι της. Με την συντροφιά συγγενών και φίλων η Δήμητρα πήγε στο αεροδρόμιο, όπου συνάντησε τον Φώτη και μαζί αναχώρησαν για την Αθήνα.

Read More

And More