Δ. Παπαδήμα στο ”Μίλα”: Αν μου πει o Γιάννης να κοιμηθώ δίπλα του, θα περιμένω να κοιμηθεί και θα φύγω!

Η Δήμητρα Παπαδήμα, που αυτό το διάστημα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή, Σάββατρο και Κυριακή στο θέταρο ”Ακάδημος” -Ιπποκράτους και Ακαδημίας- καθώς και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο θέατρο ”Αυλαία” στον Πειραιά, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα”.

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας -στις εκδόσεις Λιβάνη- συζήτησε με την Τατιάνα, τη Σοφία, τη Μαρία και την Sunny για την ανάγκη της να κατοικεί μόνη της και όχι με τον σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Μποστατζόγλου, καθώς και για άλλα πολλά.

Μπορεί να προέρχεται από μια πολύ συντηρητική οικογένεια, με τον άντρα της -έχουν αποκτήσει και παιδί- μένουν σε διαφορετικά σπίτια

”Έτσι διατηρείται ζωντανή η σχέση… Είμαστε 20 χρόνια μαζί… Όταν τσακώνεσαι πολύ, λες, τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, τον εκτιμώ, εκτιμώ ορισμένα πράγματα που έχει, λες ”δεν αντέχω άλλα”, οπότε σκέφτεσαι: ”δεν πας εσύ στο σπιτάκι αυτό εκεί πέρα, κοντά στο δικό μας…”. Οπότε έρχεται εκείνος από εδώ, πάω εγώ από εκεί… Κι αυτό είναι τέλειο!

Έτσι, δεν νομίζω ότι χάνω στιγμές. Νιώθω ότι κερδίζω στιγμές ηρεμίας! Εγώ έχω δυσκολία στο να κοιμάμαι με άνθρωπο, ακόμα και με την κόρη μου. Και μαζί που ήμασταν εγώ κοιμόμουν χώρια -ο Γιάννης μια χαρά είναι, δεν έχει θέμα στον ύπνο, κοιμάται όπου να ‘ναι, όπως να ‘ναι… Είμαι ένα υπαρξιακά ελεύθερο άτομο! (γέλια)

Με τον άντρα που λείπει από δίπλα μου αισθάνομαι μεγάλη ελευθερία στο κρεβάτι το διπλό και στο σπίτι και τα λοιπά… Και τον αγαπώ περισσότερο όταν είναι μακριά.

Αυτό μας αναζωογονεί πάρα πολύ ερωτικά. Δοκιμάστε το! (γέλια)… Θα πάω, θα κάνουμε αγκαλίτσα και θα πάω να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου.

Αν μου πει ότι θέλει να κοιμηθώ δίπλα του, θα περιμένω να κοιμηθεί και θα φύγω ρε παιδί μου… Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να κοιμηθώ στην αγκαλιά ενός άντρα! Το καλύτερο για μένα θα ήταν να ζούσα μέσα σε μια βάρκα, στη θάλασσα και να τηλεφωνούσα από το κινητό μου τηλέφωνο και να έλεγα ”έλα τώρα που σε χρειάζομαι, τρέχα…” και θα ‘ρθει. Και θα μένω στη βάρκα μου, θα ψαρεύω, θα τρώω ό,τι βρίσκω, θα έχω την ηρεμία μου, θα γράφω τα βιβλία μου… (γέλια)”.

Mια σχέση τελειώνει όταν…
”Προς το παρόν τελειώνει από εμένα μια σχέση… Στην ουσία οι σχέσεις που είχα, οι μεγάλες, δεν τελειώνουν ποτέ για εμένα! Τα συναισθήματά μου παραμένουν τα ίδια εκτός κι αν σταματήσω να εκτιμάω έναν άνθρωπο ή όταν δεν περνάω καλά. Γενικά σε όλες μου τις σχέσεις έχω ακόμα τα ίδια συναισθήματα. Μπορεί να λείπει το ερωτικό, αλλά έχω αγάπη, οπότε…”

Τι ερωτεύεται σε έναν άντρα…
”Εγώ ερωτεύομαι αυτό που βλέπω και κυρίως αυτό που βγάζει. Γιατί δεν ερωτεύομαι ωραίους άντρες -ο Γιάννης δεν είναι ο κλασσικά ωραίος άντρας, αν και κάποτε ήταν… (γέλια)”

Απιστία
”Πιστεύω ότι οι κανονικές γυναίκες απατούν λίγο πριν έρθει το τέλος της σχέσης. Το αν έχω απατηθεί δεν το ξέρω… Κάποτε μου πέρασε από το μυαλό ότι έχω απατηθεί. Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα έχω όρκους από τον συγκεκριμένο ότι δεν με έχει απατήσει… Για άλλον λέω. Ο Γιάννης δεν απατάει!”

Ο έρωτας στον γάμο της με τον Γιάννη Μποστατζόγλου
”Πιστεύω ότι για πολλά χρόνια ο ένας ήταν ερωτευμένος με τον άλλον. Τώρα δεν είναι τόσο ερωτευμένος μαζί μου, δεν είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, όμως είμαστε μια χαρά! Και βέβαια, να πω και το άλλο, αυτή τη σιγουριά του Γιάννη, την ασφάλεια που βγάζει ο όγκος -γιατί κατά τα άλλα δεν παρέχει καμία ασφάλεια (γέλια)- με έχει βοηθήσει κι έχω συγκεντρωθεί κι έχω γράψει και 10 βιβλία. Ο Γιάννης μου χάρισε μια ασφάλεια συναισθηματική, που με βοήθησε κι έτσι κλείστηκα και κάθισα και τα έγραψα. Γιατί για να το κάνεις αυτό θέλει κλείσιμο στον εαυτό σου και να νιώθεις μια σιγουριά και μια ηρεμία στο κεφάλι σου.”

Read More

And More